Alice
%
66

Alice

Nu kijken

Kijk Alice

Moeite met waar je nou Alice moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alice

Samenvatting

Een gelukkig getrouwde vrouw gaat op zoek naar zichzelf en begint - geheel tegen haar principes in - een buitenechtelijke relatie.

Alice

Veel gehoord over Alice en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Alice heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Alice streamen

Wil je Alice, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Alice zelfs gratis kijken.

Alice downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Alice ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Alice er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Alice torrent

Op zoek naar een torrent van Alice? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Alice te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Alice trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Alice. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.