Alice Adams: Désirs secrets
%
70

Alice Adams: Désirs secrets

Nu kijken

Kijk Alice Adams: Désirs secrets

Moeite met waar je nou Alice Adams: Désirs secrets moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alice Adams: Désirs secrets

Samenvatting

In the lower-middle-class Adams family, father and son are happy to work in a drugstore, but mother and daughter Alice try every possible social-climbing stratagem despite snubs and embarrassment. When Alice finally meets her dream man Arthur, mother nags father into a risky business venture and plans to impress Alice's beau with an "upscale" family dinner. Will the excruciating results drive Arthur away?

Regisseur en acteurs

 • George Stevens portait

  George Stevens

  Director

 • Katharine Hepburn portait

  Katharine Hepburn

  Alice Adams

 • Fred MacMurray portait

  Fred MacMurray

  Arthur Russell

 • Fred Stone portait

  Fred Stone

  Virgil Adams

 • Evelyn Venable portait

  Evelyn Venable

  Mildred 'Georgette' Palmer

 • Frank Albertson portait

  Frank Albertson

  Walter Adams

 • Ann Shoemaker portait

  Ann Shoemaker

  Mrs. Adams

 • Charley Grapewin portait

  Charley Grapewin

  J. A. Lamb

 • Grady Sutton portait

  Grady Sutton

  Frank Dowling

 • Hedda Hopper portait

  Hedda Hopper

  Mrs. Palmer

 • Jonathan Hale portait

  Jonathan Hale

  Mr. Palmer

 • Hattie McDaniel portait

  Hattie McDaniel

  Malena Burns - Maid Serving Dinner

 • Zeffie Tilbury portait

  Zeffie Tilbury

  Mrs. Dresser (uncredited)

Alice Adams: Désirs secrets

Wil je Alice Adams: Désirs secrets kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1935 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Alice Adams: Désirs secrets streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Alice Adams: Désirs secrets niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Alice Adams: Désirs secrets zelfs gratis bekijken.

Alice Adams: Désirs secrets downloaden

Wil je Alice Adams: Désirs secrets ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Alice Adams: Désirs secrets overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Alice Adams: Désirs secrets torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Alice Adams: Désirs secrets is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Alice Adams: Désirs secrets trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Alice Adams: Désirs secrets de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.