Alice Adams: Désirs secrets
%
70

Alice Adams: Désirs secrets

Nu kijken

Kijk Alice Adams: Désirs secrets

Moeite met waar je nou Alice Adams: Désirs secrets moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alice Adams: Désirs secrets

Samenvatting

In the lower-middle-class Adams family, father and son are happy to work in a drugstore, but mother and daughter Alice try every possible social-climbing stratagem despite snubs and embarrassment. When Alice finally meets her dream man Arthur, mother nags father into a risky business venture and plans to impress Alice's beau with an "upscale" family dinner. Will the excruciating results drive Arthur away?

Regisseur en acteurs

 • George Stevens portait

  George Stevens

  Director

 • Katharine Hepburn portait

  Katharine Hepburn

  Alice Adams

 • Fred MacMurray portait

  Fred MacMurray

  Arthur Russell

 • Fred Stone portait

  Fred Stone

  Virgil Adams

 • Evelyn Venable portait

  Evelyn Venable

  Mildred 'Georgette' Palmer

 • Frank Albertson portait

  Frank Albertson

  Walter Adams

 • Ann Shoemaker portait

  Ann Shoemaker

  Mrs. Adams

 • Charley Grapewin portait

  Charley Grapewin

  J. A. Lamb

 • Grady Sutton portait

  Grady Sutton

  Frank Dowling

 • Hedda Hopper portait

  Hedda Hopper

  Mrs. Palmer

 • Jonathan Hale portait

  Jonathan Hale

  Mr. Palmer

 • Hattie McDaniel portait

  Hattie McDaniel

  Malena Burns - Maid Serving Dinner

 • Zeffie Tilbury portait

  Zeffie Tilbury

  Mrs. Dresser (uncredited)

Alice Adams: Désirs secrets

Zin om Alice Adams: Désirs secrets lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Alice Adams: Désirs secrets te bekijken voor je op een rijtje.

Alice Adams: Désirs secrets downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Alice Adams: Désirs secrets downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Alice Adams: Désirs secrets. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Alice Adams: Désirs secrets er ook in SD heel goed uit.

Alice Adams: Désirs secrets streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Alice Adams: Désirs secrets net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Alice Adams: Désirs secrets hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Alice Adams: Désirs secrets helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Alice Adams: Désirs secrets torrent

Denk je dat je om Alice Adams: Désirs secrets te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Alice Adams: Désirs secrets trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Alice Adams: Désirs secrets de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.