Alice Cares
%
74

Alice Cares

Kijk Alice Cares

Moeite met waar je nou Alice Cares moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In order to meet future care demands for elderly who are lonely and suffering from dementia, carebot Alice has been developed. Can a robot build a human relationship with someone and thus replace a person of flesh and blood? The three women, all getting on in years, who are visited by her in Alice Cares actually become pretty fond of the robot girl. Carebot Alice leaves the laboratory to visit Mrs. Remkes, Mrs. Schellekens-Blanke and Mrs. van Wittmarschen, each in their own house. The three women are getting on in age and are therefore exceptionally suited for the services of Alice, who has been developed by SELEMCA. This is a research group which tries to discover, with the help of community nurses and family, how 'sociobot' Alice should talk and react to stem the effects of loneliness on older women. The outcome of the experiment is surprising for all involved.

Alice Cares

Zin om Alice Cares lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Alice Cares te bekijken voor je op een rijtje.

Alice Cares downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Alice Cares downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Alice Cares. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Alice Cares er ook in SD heel goed uit.

Alice Cares streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Alice Cares net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Alice Cares hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Alice Cares helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Alice Cares torrent

Denk je dat je om Alice Cares te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Alice Cares trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Alice Cares de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.