Ik ben Alice
%
74

Ik ben Alice

Kijk Ik ben Alice

Moeite met waar je nou Ik ben Alice moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In order to meet future care demands for elderly who are lonely and suffering from dementia, carebot Alice has been developed. Can a robot build a human relationship with someone and thus replace a person of flesh and blood? The three women, all getting on in years, who are visited by her in Alice Cares actually become pretty fond of the robot girl. Carebot Alice leaves the laboratory to visit Mrs. Remkes, Mrs. Schellekens-Blanke and Mrs. van Wittmarschen, each in their own house. The three women are getting on in age and are therefore exceptionally suited for the services of Alice, who has been developed by SELEMCA. This is a research group which tries to discover, with the help of community nurses and family, how 'sociobot' Alice should talk and react to stem the effects of loneliness on older women. The outcome of the experiment is surprising for all involved.

Ik ben Alice

Wil je Ik ben Alice kijken? De movie vanuit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Ik ben Alice op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Ik ben Alice met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Ik ben Alice downloaden

Het downloaden van Ik ben Alice is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Ik ben Alice ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Ik ben Alice streamen

Het streamen van Ik ben Alice heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Ik ben Alice online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Ik ben Alice kijkt. Ideaal!

Ik ben Alice torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Ik ben Alice. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Ik ben Alice trailer

Bekijk eerst even de trailer van Ik ben Alice voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.