Alice Cooper: Brutally Live
%
85

Alice Cooper: Brutally Live

Bekijk de trailer

Kijk Alice Cooper: Brutally Live

Moeite met waar je nou Alice Cooper: Brutally Live moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Shot in London during the 2000 world tour, Brutally Live showcases Alice Cooper doing what he's been doing better than anyone else over the past 25 years: turning a rock concert into a campy theatrical extravaganza. That he's old enough to be almost anyone in the audience's (grand?)father is quite beside the point. For Alice remains one of the few who knows that rock & roll should be fun, even if that means severed heads, gushing blood, and murdered babies. Even the fabled guillotine, from his heyday a quarter-century ago, makes an appearance. Alice also takes a shot at Marilyn Manson, Ozzy Osbourne, and Kiss by calling them "my undisciplined children."

Regisseur en acteurs

 • David Barnard portrait

  David Barnard

  Director

 • Alice Cooper portait

  Alice Cooper

  Vocals

 • Eric Singer portait

  Eric Singer

  Drums

 • Ryan Roxie portait

  Ryan Roxie

  Guitar

 • Pete Freezin' portait

  Pete Freezin'

  Guitar

 • Greg Smith portait

  Greg Smith

  Bass

 • Teddy Andreadis portait

  Teddy Andreadis

  Keyboards

 • Calico Cooper portait

  Calico Cooper

  The Nurse / Whipdancer

Trailers

Alice Cooper: Brutally Live

Zin om Alice Cooper: Brutally Live lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Demovie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Alice Cooper: Brutally Live te bekijken voor je op een rijtje.

Alice Cooper: Brutally Live downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Alice Cooper: Brutally Live downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Alice Cooper: Brutally Live. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Alice Cooper: Brutally Live er ook in SD heel goed uit.

Alice Cooper: Brutally Live streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Alice Cooper: Brutally Live net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Alice Cooper: Brutally Live hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Alice Cooper: Brutally Live helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Alice Cooper: Brutally Live torrent

Denk je dat je om Alice Cooper: Brutally Live te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Alice Cooper: Brutally Live trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Alice Cooper: Brutally Live de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.