Alice Neel
%
80

Alice Neel

Kijk Alice Neel

Moeite met waar je nou Alice Neel moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

The life and work of Alice Neel (1900-1984), American portrait painter. Part of the narration is chronological, part consists of interviews with friends, other artists, scholars, and family members, particularly two sons, Richard and Hartley, who are none too sanguine about their childhood and their mother's Bohemian life, and the filmmaker himself, a grandson whose querulous voice is heard from time to time. The film also includes footage of Neel, later in life, painting, talking, appearing on television, and giving lectures. Throughout, we see her paintings, bold, frank, and direct. After years of poverty and obscurity, fame comes as she nears 70.

Alice Neel

Wil je Alice Neel kijken? De movie vanuit 2007 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Alice Neel op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Alice Neel met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Alice Neel downloaden

Het downloaden van Alice Neel is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Alice Neel ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Alice Neel streamen

Het streamen van Alice Neel heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Alice Neel online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Alice Neel kijkt. Ideaal!

Alice Neel torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Alice Neel. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Alice Neel trailer

Bekijk eerst even de trailer van Alice Neel voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.