Alice's Adventures In Wonderland
%
80

Alice's Adventures In Wonderland

Nu kijken

Kijk Alice's Adventures In Wonderland

Moeite met waar je nou Alice's Adventures In Wonderland moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alice's Adventures In Wonderland

Samenvatting

A full-length ballet created by choreographer Christopher Wheeldon for the Royal Ballet at the Royal Opera House, Covent Garden. The ballet is based on Lewis Carroll's famous story of Alice, an ordinary girl who one summer afternoon falls down a rabbit hole and finds herself on an extraordinary adventure. The music is by Joby Talbot, with designs by the internationally acclaimed Bob Crowley. Alice is danced by the Royal Ballet's Lauren Cuthbertson, and actor Simon Russell-Beale plays the cameo role of the Duchess.

Alice's Adventures In Wonderland

Alice's Adventures In Wonderland streamen

Alice's Adventures In Wonderland streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Alice's Adventures In Wonderland downloaden

Zin om Alice's Adventures In Wonderland te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Alice's Adventures In Wonderland te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Alice's Adventures In Wonderland torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Alice's Adventures In Wonderland makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Alice's Adventures In Wonderland trailer

Wil je er zeker van zijn dat Alice's Adventures In Wonderland jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.