Alien Beasts
%
47

Alien Beasts

Kijk Alien Beasts

Moeite met waar je nou Alien Beasts moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Carl J. Sukenick is the commander of a branch of the CIA, battling terrorists with martial arts, while his dad keeps watch in the security center. Neal was sent out, but is a traitor, and he was mutated by a radiation blast. He sends Sara Shell to meet her husband, Agent Mark Shell, and daughter Sheila, but the three are brutally maimed and murdered by enemy agents. One cuts off Sara's hand for no apparent reason. A radiation blast from Neal the Traitor, who is wandering around an aqueduct killing passersby, mutates Joe as well. Carl says they knew nothing of the "hideous extra-dimensional being" breaking into this dimension, but he sends Evon, Rhonda, and Hackney to fight the mutations and the agent, who giggles constantly, before learning that there is another traitor and an alien, so he decides he must kill all his friends and find and kill the "hideous extra-dimensional being."

Alien Beasts

Wil je Alien Beasts kijken? De movie vanuit 1991 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Alien Beasts op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Alien Beasts met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Alien Beasts downloaden

Het downloaden van Alien Beasts is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Alien Beasts ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Alien Beasts streamen

Het streamen van Alien Beasts heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Alien Beasts online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Alien Beasts kijkt. Ideaal!

Alien Beasts torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Alien Beasts. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Alien Beasts trailer

Bekijk eerst even de trailer van Alien Beasts voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.