Alien Cargo
%
57

Alien Cargo

Kijk Alien Cargo

Moeite met waar je nou Alien Cargo moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

After eight months of hyper-sleep, when Christopher 'Chris' McNiel (Jason London) and Theta Kaplan (Missy Crider) of a Mars cargo transport ship the Solar System Shipping Vessel No.17 (Triple S-17) awaken, they find out something has gone terribly wrong. They've woken up from hyper-sleep almost ten months past their scheduled time, find the ship's internals badly damaged, off course and almost no fuel. What's more, it's discovered the first shift killed each other. As the plot unfolds, something truly evil is discovered on board - an alien biological life form which can psychologically manipulate humans.

Alien Cargo

Wil je Alien Cargo kijken? De movie vanuit 1999 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Alien Cargo op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Alien Cargo met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Alien Cargo downloaden

Het downloaden van Alien Cargo is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Alien Cargo ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Alien Cargo streamen

Het streamen van Alien Cargo heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Alien Cargo online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Alien Cargo kijkt. Ideaal!

Alien Cargo torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Alien Cargo. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Alien Cargo trailer

Bekijk eerst even de trailer van Alien Cargo voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.