Alien: Covenant
%
76

Alien: Covenant

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Alien: Covenant

Moeite met waar je nou Alien: Covenant moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alien: Covenant

Bekijk nog 5 bronnen

Samenvatting

Regisseur Ridley Scott keert met Alien: Covenant terug naar het door hem gecreëerde universum. In dit nieuwe hoofdstuk uit de baanbrekende Alien-filmreeks stuit de bemanning van het koloniale schip Covenant tijdens een reis naar een planeet aan de rand van de Melkweg op een schijnbaar onontdekt paradijs. Het blijkt echter een duistere en gevaarlijke wereld te zijn. En als ze een dreiging ontdekken die hun ergste nachtmerries overtreft, beginnen ze aan een angstaanjagende ontsnappingsmissie.

Regisseur en acteurs

 • Ridley Scott portait

  Ridley Scott

  Director

 • Michael Fassbender portait

  Michael Fassbender

  David / Walter

 • Katherine Waterston portait

  Katherine Waterston

  Daniels

 • James Franco portait

  James Franco

  Branson

 • Noomi Rapace portait

  Noomi Rapace

  Elizabeth Shaw

 • Guy Pearce portait

  Guy Pearce

  Peter Weyland

Trailers

Alien: Covenant

Veel gehoord over Alien: Covenant en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Alien: Covenant heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Alien: Covenant streamen

Wil je Alien: Covenant, de movie met Michael Fassbender, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Alien: Covenant zelfs gratis kijken.

Alien: Covenant downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Alien: Covenant ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Alien: Covenant er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Alien: Covenant torrent

Op zoek naar een torrent van Alien: Covenant? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Alien: Covenant te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Alien: Covenant trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Alien: Covenant. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.