Alien: Covenant
%
82

Alien: Covenant

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Alien: Covenant

Moeite met waar je nou Alien: Covenant moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alien: Covenant

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

Ridley Scott returns to the universe he created, with ALIEN: COVENANT, a new chapter in his groundbreaking ALIEN franchise. The crew of the colony ship Covenant, bound for a remote planet on the far side of the galaxy, discovers what they think is an uncharted paradise but is actually a dark, dangerous world. When they uncover a threat beyond their imagination they must attempt a harrowing escape.

Regisseur en acteurs

 • Ridley Scott portait

  Ridley Scott

  Director

 • Michael Fassbender portait

  Michael Fassbender

  David / Walter

 • Katherine Waterston portait

  Katherine Waterston

  Daniels

 • James Franco portait

  James Franco

  Branson

 • Noomi Rapace portait

  Noomi Rapace

  Elizabeth Shaw

 • Guy Pearce portait

  Guy Pearce

  Peter Weyland

Trailers

Alien: Covenant

Op zoek naar Alien: Covenant? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Alien: Covenant streamen

Het streamen van movies als Alien: Covenant heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Alien: Covenant waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Alien: Covenant dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Alien: Covenant downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Alien: Covenant te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Alien: Covenant torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Alien: Covenant trailer

Weet je nog niet zeker of Alien: Covenant jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.