Alien: Covenant
%
83

Alien: Covenant

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Alien: Covenant

Moeite met waar je nou Alien: Covenant moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alien: Covenant

Bekijk nog 12 bronnen

Samenvatting

Regisseur Ridley Scott keert met Alien: Covenant terug naar het door hem gecreëerde universum. In dit nieuwe hoofdstuk uit de baanbrekende Alien-filmreeks stuit de bemanning van het koloniale schip Covenant tijdens een reis naar een planeet aan de rand van de Melkweg op een schijnbaar onontdekt paradijs. Het blijkt echter een duistere en gevaarlijke wereld te zijn. En als ze een dreiging ontdekken die hun ergste nachtmerries overtreft, beginnen ze aan een angstaanjagende ontsnappingsmissie.

Regisseur en acteurs

 • Ridley Scott portait

  Ridley Scott

  Director

 • Michael Fassbender portait

  Michael Fassbender

  David / Walter

 • Katherine Waterston portait

  Katherine Waterston

  Daniels

 • James Franco portait

  James Franco

  Branson

 • Noomi Rapace portait

  Noomi Rapace

  Elizabeth Shaw

 • Guy Pearce portait

  Guy Pearce

  Peter Weyland

Trailers

Alien: Covenant

Wil je Alien: Covenant kijken? De movie van Ridley Scott uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Alien: Covenant op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Alien: Covenant met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Alien: Covenant downloaden

Het downloaden van Alien: Covenant is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Alien: Covenant ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Alien: Covenant streamen

Het streamen van Alien: Covenant heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Alien: Covenant online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Alien: Covenant kijkt. Ideaal!

Alien: Covenant torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Alien: Covenant. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Alien: Covenant trailer

Bekijk eerst even de trailer van Alien: Covenant voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.