Alien: Covenant
%
81

Alien: Covenant

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Alien: Covenant

Moeite met waar je nou Alien: Covenant moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alien: Covenant

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs.

Regisseur en acteurs

 • Ridley Scott portait

  Ridley Scott

  Director

 • Michael Fassbender portait

  Michael Fassbender

  David / Walter

 • Katherine Waterston portait

  Katherine Waterston

  Daniels

 • James Franco portait

  James Franco

  Branson

 • Noomi Rapace portait

  Noomi Rapace

  Elizabeth Shaw

 • Guy Pearce portait

  Guy Pearce

  Peter Weyland

Trailers

Alien: Covenant

Wil je Alien: Covenant kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Alien: Covenant streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Alien: Covenant niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Alien: Covenant zelfs gratis bekijken.

Alien: Covenant downloaden

Wil je Alien: Covenant ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Alien: Covenant overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Alien: Covenant torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Alien: Covenant is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Alien: Covenant trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Alien: Covenant de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.