Alien Expedition

Alien Expedition

Nu kijken

Kijk Alien Expedition

Moeite met waar je nou Alien Expedition moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alien Expedition

Samenvatting

Nadat een verkennings-ruimteschip een potentieel bewoonbare planeet heeft ontdekt, wordt een scouting team van mensen en cyborgs naar de planeet gezonden om de grondstoffen te onderzoeken. Eenmaal daar aangekomen, verandert hun verkenningsmissie al snel in een gevecht om te overleven als ze worden bedreigd door een gevaarlijke meteorenregen, een mysterieuze ziekte en vijandige buitenaardse wezens op de planeet!

Regisseur en acteurs

 • Wallace Brothers portrait

  Wallace Brothers

  Director

 • C.J. Baker portrait

  C.J. Baker

  Actor

 • Edward Gusts portrait

  Edward Gusts

  Actor

 • Ethan McDowell portrait

  Ethan McDowell

  Actor

 • Gregory Niebel portrait

  Gregory Niebel

  Actor

 • Whitney Nielsen portrait

  Whitney Nielsen

  Actor

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Alien Expedition

Veel gehoord over Alien Expedition en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Alien Expedition heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Alien Expedition streamen

Wil je Alien Expedition, de movie met C.J. Baker, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Alien Expedition zelfs gratis kijken.

Alien Expedition downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Alien Expedition ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Alien Expedition er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Alien Expedition torrent

Op zoek naar een torrent van Alien Expedition? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Alien Expedition te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Alien Expedition trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Alien Expedition. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.