Alien Expedition

Alien Expedition

Nu kijken

Kijk Alien Expedition

Moeite met waar je nou Alien Expedition moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alien Expedition

Samenvatting

Nadat een verkennings-ruimteschip een potentieel bewoonbare planeet heeft ontdekt, wordt een scouting team van mensen en cyborgs naar de planeet gezonden om de grondstoffen te onderzoeken. Eenmaal daar aangekomen, verandert hun verkenningsmissie al snel in een gevecht om te overleven als ze worden bedreigd door een gevaarlijke meteorenregen, een mysterieuze ziekte en vijandige buitenaardse wezens op de planeet!

Regisseur en acteurs

 • Wallace Brothers portrait

  Wallace Brothers

  Director

 • C.J. Baker portrait

  C.J. Baker

  Actor

 • Edward Gusts portrait

  Edward Gusts

  Actor

 • Ethan McDowell portrait

  Ethan McDowell

  Actor

 • Gregory Niebel portrait

  Gregory Niebel

  Actor

 • Whitney Nielsen portrait

  Whitney Nielsen

  Actor

Alien Expedition

Benieuwd naar Alien Expedition? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Alien Expedition kunt bekijken.

Alien Expedition streamen

Wil je Alien Expedition streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Alien Expedition gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Alien Expedition downloaden

movies als Alien Expedition kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Alien Expedition. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Alien Expedition. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Alien Expedition torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Alien Expedition te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Alien Expedition trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Alien Expedition je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!