Alien Expedition

Alien Expedition

Nu kijken

Kijk Alien Expedition

Moeite met waar je nou Alien Expedition moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alien Expedition

Bekijk nog 7 bronnen

Samenvatting

Nadat een verkennings-ruimteschip een potentieel bewoonbare planeet heeft ontdekt, wordt een scouting team van mensen en cyborgs naar de planeet gezonden om de grondstoffen te onderzoeken. Eenmaal daar aangekomen, verandert hun verkenningsmissie al snel in een gevecht om te overleven als ze worden bedreigd door een gevaarlijke meteorenregen, een mysterieuze ziekte en vijandige buitenaardse wezens op de planeet!

Regisseur en acteurs

 • Wallace Brothers portrait

  Wallace Brothers

  Director

 • C.J. Baker portrait

  C.J. Baker

  Actor

 • Edward Gusts portrait

  Edward Gusts

  Actor

 • Ethan McDowell portrait

  Ethan McDowell

  Actor

 • Gregory Niebel portrait

  Gregory Niebel

  Actor

 • Whitney Nielsen portrait

  Whitney Nielsen

  Actor

Alien Expedition

Alien Expedition streamen

Alien Expedition streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Alien Expedition downloaden

Zin om Alien Expedition te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Alien Expedition te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Alien Expedition torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Alien Expedition makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Alien Expedition trailer

Wil je er zeker van zijn dat Alien Expedition jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.