Alien Expedition

Alien Expedition

Nu kijken

Kijk Alien Expedition

Moeite met waar je nou Alien Expedition moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alien Expedition

Samenvatting

Nadat een verkennings-ruimteschip een potentieel bewoonbare planeet heeft ontdekt, wordt een scouting team van mensen en cyborgs naar de planeet gezonden om de grondstoffen te onderzoeken. Eenmaal daar aangekomen, verandert hun verkenningsmissie al snel in een gevecht om te overleven als ze worden bedreigd door een gevaarlijke meteorenregen, een mysterieuze ziekte en vijandige buitenaardse wezens op de planeet!

Regisseur en acteurs

 • Wallace Brothers portrait

  Wallace Brothers

  Director

 • C.J. Baker portrait

  C.J. Baker

  Actor

 • Edward Gusts portrait

  Edward Gusts

  Actor

 • Ethan McDowell portrait

  Ethan McDowell

  Actor

 • Gregory Niebel portrait

  Gregory Niebel

  Actor

 • Whitney Nielsen portrait

  Whitney Nielsen

  Actor

Alien Expedition

Wil je Alien Expedition kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Alien Expedition streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Alien Expedition niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Alien Expedition zelfs gratis bekijken.

Alien Expedition downloaden

Wil je Alien Expedition ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Alien Expedition overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Alien Expedition torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Alien Expedition is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Alien Expedition trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Alien Expedition de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.