Alien
%
85

Alien

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Alien

Moeite met waar je nou Alien moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alien

Bekijk nog 12 bronnen

Samenvatting

The terror begins when the crew of a spaceship investigates a transmission from a desolate planet, and discovers a life form that is perfectly evolved to annihilate mankind. One by one, each crew member is slain until only Ripley is left, leading to an explosive conclusion that sets the stage for its stunning sequel, "Aliens."

Regisseur en acteurs

 • Ridley Scott portait

  Ridley Scott

  Director

 • Sigourney Weaver portait

  Sigourney Weaver

  Ripley

 • Tom Skerritt portait

  Tom Skerritt

  Dallas

 • Veronica Cartwright portait

  Veronica Cartwright

  Lambert

 • Harry Dean Stanton portait

  Harry Dean Stanton

  Brett

 • John Hurt portait

  John Hurt

  Kane

 • Ian Holm portait

  Ian Holm

  Ash

 • Yaphet Kotto portait

  Yaphet Kotto

  Parker

 • Bolaji Badejo portait

  Bolaji Badejo

  Alien

 • Helen Horton portrait

  Helen Horton

  Mother (voice)

 • Eddie Powell portait

  Eddie Powell

  Alien (uncredited)

Trailers

Alien

Zin om Alien lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Alien te bekijken voor je op een rijtje.

Alien downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Alien downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Alien. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Alien er ook in SD heel goed uit.

Alien streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Alien net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Alien hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Alien helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Alien torrent

Denk je dat je om Alien te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Alien trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Alien de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.