Alien
%
85

Alien

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Alien

Moeite met waar je nou Alien moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alien

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

The terror begins when the crew of a spaceship investigates a transmission from a desolate planet, and discovers a life form that is perfectly evolved to annihilate mankind. One by one, each crew member is slain until only Ripley is left, leading to an explosive conclusion that sets the stage for its stunning sequel, "Aliens."

Regisseur en acteurs

 • Ridley Scott portait

  Ridley Scott

  Director

 • Sigourney Weaver portait

  Sigourney Weaver

  Ripley

 • Tom Skerritt portait

  Tom Skerritt

  Dallas

 • Veronica Cartwright portait

  Veronica Cartwright

  Lambert

 • Harry Dean Stanton portait

  Harry Dean Stanton

  Brett

 • John Hurt portait

  John Hurt

  Kane

 • Ian Holm portait

  Ian Holm

  Ash

 • Yaphet Kotto portait

  Yaphet Kotto

  Parker

 • Bolaji Badejo portait

  Bolaji Badejo

  Alien

 • Helen Horton portrait

  Helen Horton

  Mother (voice)

 • Eddie Powell portait

  Eddie Powell

  Alien (uncredited)

Trailers

Alien

Veel gehoord over Alien en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Alien heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Alien streamen

Wil je Alien, de movie met Sigourney Weaver, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Alien zelfs gratis kijken.

Alien downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Alien ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Alien er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Alien torrent

Op zoek naar een torrent van Alien? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Alien te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Alien trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Alien. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.