Alien 3
%
64

Alien 3

Nu kijken

Kijk Alien 3

Moeite met waar je nou Alien 3 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alien 3

Bekijk nog 12 bronnen

Weten in welke bioscopen Alien 3 draait?

Samenvatting

Ripley (Sigourney Weaver) crash-lands on Fiorina 161, a bleak planet inhabited by former inmates of a maximum-security prison, but an Alien was also aboard her craft...and the body count begins to mount. With no advanced technology or weapons of any kind, Ripley must lead the ex-cons into battle against the deadly creature, even as she discovers a horrifying link between herself and the Alien!

Alien 3

Benieuwd naar Alien 3? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Alien 3 draait.

Alien 3 in de bioscoop

Alien 3 draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Alien 3.

Alien 3 streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Alien 3 te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Alien 3 een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Alien 3 zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Alien 3 torrent

Op zoek naar een torrent van Alien 3? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Alien 3 zonder zorgen.

Alien 3 downloaden

Als Alien 3 binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Alien 3 trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Alien 3 de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.