Alien 3
%
64

Alien 3

Nu kijken

Kijk Alien 3

Moeite met waar je nou Alien 3 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alien 3

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

Ripley (Sigourney Weaver) crash-lands on Fiorina 161, a bleak planet inhabited by former inmates of a maximum-security prison, but an Alien was also aboard her craft...and the body count begins to mount. With no advanced technology or weapons of any kind, Ripley must lead the ex-cons into battle against the deadly creature, even as she discovers a horrifying link between herself and the Alien!

Alien 3

Zin om Alien 3 lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Alien 3 te bekijken voor je op een rijtje.

Alien 3 downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Alien 3 downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Alien 3. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Alien 3 er ook in SD heel goed uit.

Alien 3 streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Alien 3 net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Alien 3 hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Alien 3 helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Alien 3 torrent

Denk je dat je om Alien 3 te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Alien 3 trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Alien 3 de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.