Aliens in the Attic
%
54

Aliens in the Attic

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Aliens in the Attic

Moeite met waar je nou Aliens in the Attic moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Aliens in the Attic

Samenvatting

It's summer vacation, but the Pearson family kids are stuck at a boring lake house with their nerdy parents. That is until feisty, little, green aliens crash-land on the roof, with plans to conquer the house AND Earth! Using only their wits, courage and video game-playing skills, the youngsters must band together to defeat the aliens and save the world -- but the toughest part might be keeping the whole thing a secret from their parents! Featuring an all-star cast including Ashley Tisdale, Andy Richter, Kevin Nealon and Tim Meadows, Aliens In The Attic is the most fun you can have on this planet!

Regisseur en acteurs

 • John Schultz portrait

  John Schultz

  director

 • Gillian Vigman portrait

  Gillian Vigman

  actor

 • Tim Meadows portrait

  Tim Meadows

  actor

 • Andy Richter portrait

  Andy Richter

  actor

 • Kevin Nealon portrait

  Kevin Nealon

  actor

 • Robert Hoffman portrait

  Robert Hoffman

  actor

 • Doris Roberts portrait

  Doris Roberts

  actor

 • Regan Young portrait

  Regan Young

  actor

 • Henri Young portrait

  Henri Young

  actor

 • Ashley Boettcher portrait

  Ashley Boettcher

  actor

 • Ashley Tisdale portrait

  Ashley Tisdale

  actor

 • Austin Butler portrait

  Austin Butler

  actor

 • Carter Jenkins portrait

  Carter Jenkins

  actor

Trailers

Aliens in the Attic

Zin om Aliens in the Attic lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De avontuur movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Aliens in the Attic te bekijken voor je op een rijtje.

Aliens in the Attic downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Aliens in the Attic downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Aliens in the Attic. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Aliens in the Attic er ook in SD heel goed uit.

Aliens in the Attic streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Aliens in the Attic net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Aliens in the Attic hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Aliens in the Attic helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Aliens in the Attic torrent

Denk je dat je om Aliens in the Attic te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Aliens in the Attic trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Aliens in the Attic de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.