Alila
%
61

Alila

Kijk Alila

Moeite met waar je nou Alila moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Life in a flimsy Tel Aviv apartment complex is a sour urban mosaic whose seedy characters, try as they might, can't get out of one another's faces. The character's lives overlap and collide. Gabi, a bobbed haired sexpot, and her lover Hezi—who's older, balding and married—rent a room to have an affair, while Ezra, a pot bellied divorcee, supervises an illegal construction site next door. All this racket drives Schwartz, a Holocaust survivor, to a mental breakdown. Other characters include illegal immigrants, a teenage boy who's afraid to serve in the army, and a corrupt police officer. In each scene the camera moves through walls, over desks, and around rooms in order to keep focused on the character it's following, in moments of drama as well as in moments of mudane daily activity

Alila

Zin om Alila lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Alila te bekijken voor je op een rijtje.

Alila downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Alila downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Alila. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Alila er ook in SD heel goed uit.

Alila streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Alila net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Alila hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Alila helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Alila torrent

Denk je dat je om Alila te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Alila trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Alila de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.