Ali's Wedding
%
81

Ali's Wedding

Nu kijken

Kijk Ali's Wedding

Moeite met waar je nou Ali's Wedding moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ali's Wedding

Samenvatting

After telling a white lie that spins out of control, the son of an Iraqi-born cleric in Melbourne becomes torn between family duty and his own heart.

Regisseur en acteurs

 • Jeffrey Walker portait

  Jeffrey Walker

  Director

 • Osamah Sami portait

  Osamah Sami

  Ali

 • Don Hany portait

  Don Hany

  Mahdi

 • Helana Sawires portait

  Helana Sawires

  Dianne

 • Robert Rabiah portrait

  Robert Rabiah

  Mohsen

 • Khaled Khalafalla portrait

  Khaled Khalafalla

  Moe Green

 • Asal Shenaveh portrait

  Asal Shenaveh

  Ramona Albasri

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Ali's Wedding

Benieuwd naar Ali's Wedding? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Ali's Wedding kunt bekijken.

Ali's Wedding streamen

Wil je Ali's Wedding streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Ali's Wedding gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Ali's Wedding downloaden

movies als Ali's Wedding kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Ali's Wedding. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ali's Wedding. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Ali's Wedding torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Ali's Wedding te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Ali's Wedding trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Ali's Wedding je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!