Ali's Wedding
%
81

Ali's Wedding

Nu kijken

Kijk Ali's Wedding

Moeite met waar je nou Ali's Wedding moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ali's Wedding

Samenvatting

After telling a white lie that spins out of control, the son of an Iraqi-born cleric in Melbourne becomes torn between family duty and his own heart.

Regisseur en acteurs

 • Jeffrey Walker portait

  Jeffrey Walker

  Director

 • Osamah Sami portait

  Osamah Sami

  Ali

 • Don Hany portait

  Don Hany

  Mahdi

 • Helana Sawires portait

  Helana Sawires

  Dianne

 • Robert Rabiah portrait

  Robert Rabiah

  Mohsen

 • Khaled Khalafalla portrait

  Khaled Khalafalla

  Moe Green

 • Asal Shenaveh portrait

  Asal Shenaveh

  Ramona Albasri

Ali's Wedding

Veel gehoord over Ali's Wedding en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Ali's Wedding heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Ali's Wedding streamen

Wil je Ali's Wedding, de movie met Osamah Sami, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Ali's Wedding zelfs gratis kijken.

Ali's Wedding downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Ali's Wedding ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Ali's Wedding er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Ali's Wedding torrent

Op zoek naar een torrent van Ali's Wedding? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Ali's Wedding te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Ali's Wedding trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Ali's Wedding. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.