Ali's Wedding
%
81

Ali's Wedding

Nu kijken

Kijk Ali's Wedding

Moeite met waar je nou Ali's Wedding moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ali's Wedding

Samenvatting

After telling a white lie that spins out of control, the son of an Iraqi-born cleric in Melbourne becomes torn between family duty and his own heart.

Regisseur en acteurs

 • Jeffrey Walker portait

  Jeffrey Walker

  Director

 • Osamah Sami portait

  Osamah Sami

  Ali

 • Don Hany portait

  Don Hany

  Mahdi

 • Helana Sawires portait

  Helana Sawires

  Dianne

 • Robert Rabiah portrait

  Robert Rabiah

  Mohsen

 • Khaled Khalafalla portrait

  Khaled Khalafalla

  Moe Green

 • Asal Shenaveh portrait

  Asal Shenaveh

  Ramona Albasri

Ali's Wedding

Wil je Ali's Wedding kijken? De movie van Jeffrey Walker uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Ali's Wedding op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Ali's Wedding met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Ali's Wedding downloaden

Het downloaden van Ali's Wedding is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Ali's Wedding ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Ali's Wedding streamen

Het streamen van Ali's Wedding heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Ali's Wedding online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Ali's Wedding kijkt. Ideaal!

Ali's Wedding torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Ali's Wedding. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Ali's Wedding trailer

Bekijk eerst even de trailer van Ali's Wedding voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.