Ali's Wedding
%
81

Ali's Wedding

Nu kijken

Kijk Ali's Wedding

Moeite met waar je nou Ali's Wedding moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ali's Wedding

Samenvatting

After telling a white lie that spins out of control, the son of an Iraqi-born cleric in Melbourne becomes torn between family duty and his own heart.

Regisseur en acteurs

 • Jeffrey Walker portait

  Jeffrey Walker

  Director

 • Osamah Sami portait

  Osamah Sami

  Ali

 • Don Hany portait

  Don Hany

  Mahdi

 • Helana Sawires portait

  Helana Sawires

  Dianne

 • Robert Rabiah portrait

  Robert Rabiah

  Mohsen

 • Khaled Khalafalla portrait

  Khaled Khalafalla

  Moe Green

 • Asal Shenaveh portrait

  Asal Shenaveh

  Ramona Albasri

Ali's Wedding

Op zoek naar Ali's Wedding? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Ali's Wedding streamen

Het streamen van movies als Ali's Wedding heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Ali's Wedding waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Ali's Wedding dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Ali's Wedding downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Ali's Wedding te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Ali's Wedding torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Ali's Wedding trailer

Weet je nog niet zeker of Ali's Wedding jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.