Alive!
%
67

Alive!

Nu kijken

Kijk Alive!

Moeite met waar je nou Alive! moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alive!

Samenvatting

In Tirana wordt gestudeerd en gevrijd. Maar plots raakt student Koli verwikkeld in een archaïsche wereld die eist dat hij er deel van uitmaakt. Als zijn invalide vader sterft wordt een bloedvete nieuw leven ingeblazen en wordt hij aansprakelijk gesteld voor een moord die zijn opa 60 jaar eerder beging. In eerste instantie tracht hij zijn tegenstanders tot bezinning te brengen. Wanneer dit zinloos blijkt, groeit zijn paranoia en ongewild begint hij op zijn tegenstanders te lijken. Als hij besluit om zichzelf te bewapenen en te trainen, lost de notie van een modern heden op in melancholie. Koli wordt in een Albanese realiteit gekatapulteerd die verstoken is van alle romantische folklore. In een land waar tot voor kort Hoxherisch despotisme en een ijzingwekkende bergbewonersmentaliteit samen regeerden, bestaat het recht op een "modern" dagelijks leven niet, noch de mogelijkheid om erin te ontsnappen, terwijl de nadruk op traditie rechtstreeks tot een de catastrofe leidt. Zo leiden Artan Minarolli's helden schipbreuk op hun eigen hoge verwachtingen.

Regisseur en acteurs

 • Artan Minarolli portrait

  Artan Minarolli

  Director

 • Nik Xhelilaj portait

  Nik Xhelilaj

  Koli

 • Xhevdet Ferri portrait

  Xhevdet Ferri

  Zefi (as Xhevdet Feri)

 • Bruno Shllaku portrait

  Bruno Shllaku

  Roku

 • Niada Saliasi portrait

  Niada Saliasi

  Diana

 • Bessart Kallaku portrait

  Bessart Kallaku

  Fikja (as Besart Kallaku)

 • Luli Bitri portait

  Luli Bitri

  The Pool Girl

 • Romir Zalla portrait

  Romir Zalla

  Tiku

 • Tinka Kurti portait

  Tinka Kurti

  Fatima's Grandmother

 • Reshat Arbana portait

  Reshat Arbana

  Godfather

 • Arqile Lici portrait

  Arqile Lici

  Mediator

 • Eni Cani portrait

  Eni Cani

  Fatime

Alive!

Wil je Alive! kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2009 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Alive! streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Alive! niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Alive! zelfs gratis bekijken.

Alive! downloaden

Wil je Alive! ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Alive! overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Alive! torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Alive! is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Alive! trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Alive! de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.