Alive!
%
67

Alive!

Nu kijken

Kijk Alive!

Moeite met waar je nou Alive! moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alive!

Samenvatting

In Tirana wordt gestudeerd en gevrijd. Maar plots raakt student Koli verwikkeld in een archaïsche wereld die eist dat hij er deel van uitmaakt. Als zijn invalide vader sterft wordt een bloedvete nieuw leven ingeblazen en wordt hij aansprakelijk gesteld voor een moord die zijn opa 60 jaar eerder beging. In eerste instantie tracht hij zijn tegenstanders tot bezinning te brengen. Wanneer dit zinloos blijkt, groeit zijn paranoia en ongewild begint hij op zijn tegenstanders te lijken. Als hij besluit om zichzelf te bewapenen en te trainen, lost de notie van een modern heden op in melancholie. Koli wordt in een Albanese realiteit gekatapulteerd die verstoken is van alle romantische folklore. In een land waar tot voor kort Hoxherisch despotisme en een ijzingwekkende bergbewonersmentaliteit samen regeerden, bestaat het recht op een "modern" dagelijks leven niet, noch de mogelijkheid om erin te ontsnappen, terwijl de nadruk op traditie rechtstreeks tot een de catastrofe leidt. Zo leiden Artan Minarolli's helden schipbreuk op hun eigen hoge verwachtingen.

Regisseur en acteurs

 • Artan Minarolli portrait

  Artan Minarolli

  Director

 • Nik Xhelilaj portait

  Nik Xhelilaj

  Koli

 • Xhevdet Ferri portrait

  Xhevdet Ferri

  Zefi (as Xhevdet Feri)

 • Bruno Shllaku portrait

  Bruno Shllaku

  Roku

 • Niada Saliasi portrait

  Niada Saliasi

  Diana

 • Bessart Kallaku portrait

  Bessart Kallaku

  Fikja (as Besart Kallaku)

 • Luli Bitri portait

  Luli Bitri

  The Pool Girl

 • Romir Zalla portrait

  Romir Zalla

  Tiku

 • Tinka Kurti portait

  Tinka Kurti

  Fatima's Grandmother

 • Reshat Arbana portait

  Reshat Arbana

  Godfather

 • Arqile Lici portrait

  Arqile Lici

  Mediator

 • Eni Cani portrait

  Eni Cani

  Fatime

Alive!

Veel gehoord over Alive! en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Alive! heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Alive! streamen

Wil je Alive!, de movie met Nik Xhelilaj, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Alive! zelfs gratis kijken.

Alive! downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Alive! ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Alive! er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Alive! torrent

Op zoek naar een torrent van Alive!? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Alive! te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Alive! trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Alive!. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.