Alive!
%
67

Alive!

Nu kijken

Kijk Alive!

Moeite met waar je nou Alive! moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alive!

Samenvatting

In Tirana wordt gestudeerd en gevrijd. Maar plots raakt student Koli verwikkeld in een archaïsche wereld die eist dat hij er deel van uitmaakt. Als zijn invalide vader sterft wordt een bloedvete nieuw leven ingeblazen en wordt hij aansprakelijk gesteld voor een moord die zijn opa 60 jaar eerder beging. In eerste instantie tracht hij zijn tegenstanders tot bezinning te brengen. Wanneer dit zinloos blijkt, groeit zijn paranoia en ongewild begint hij op zijn tegenstanders te lijken. Als hij besluit om zichzelf te bewapenen en te trainen, lost de notie van een modern heden op in melancholie. Koli wordt in een Albanese realiteit gekatapulteerd die verstoken is van alle romantische folklore. In een land waar tot voor kort Hoxherisch despotisme en een ijzingwekkende bergbewonersmentaliteit samen regeerden, bestaat het recht op een "modern" dagelijks leven niet, noch de mogelijkheid om erin te ontsnappen, terwijl de nadruk op traditie rechtstreeks tot een de catastrofe leidt. Zo leiden Artan Minarolli's helden schipbreuk op hun eigen hoge verwachtingen.

Regisseur en acteurs

 • Artan Minarolli portrait

  Artan Minarolli

  Director

 • Nik Xhelilaj portait

  Nik Xhelilaj

  Koli

 • Xhevdet Ferri portrait

  Xhevdet Ferri

  Zefi (as Xhevdet Feri)

 • Bruno Shllaku portrait

  Bruno Shllaku

  Roku

 • Niada Saliasi portrait

  Niada Saliasi

  Diana

 • Bessart Kallaku portrait

  Bessart Kallaku

  Fikja (as Besart Kallaku)

 • Luli Bitri portait

  Luli Bitri

  The Pool Girl

 • Romir Zalla portrait

  Romir Zalla

  Tiku

 • Tinka Kurti portait

  Tinka Kurti

  Fatima's Grandmother

 • Reshat Arbana portait

  Reshat Arbana

  Godfather

 • Arqile Lici portrait

  Arqile Lici

  Mediator

 • Eni Cani portrait

  Eni Cani

  Fatime

Alive!

Benieuwd naar Alive!? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Alive! kunt bekijken.

Alive! streamen

Wil je Alive! streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Alive! gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Alive! downloaden

movies als Alive! kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Alive!. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Alive!. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Alive! torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Alive! te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Alive! trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Alive! je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!