Alive!
%
67

Alive!

Nu kijken

Kijk Alive!

Moeite met waar je nou Alive! moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alive!

Samenvatting

In Tirana wordt gestudeerd en gevrijd. Maar plots raakt student Koli verwikkeld in een archaïsche wereld die eist dat hij er deel van uitmaakt. Als zijn invalide vader sterft wordt een bloedvete nieuw leven ingeblazen en wordt hij aansprakelijk gesteld voor een moord die zijn opa 60 jaar eerder beging. In eerste instantie tracht hij zijn tegenstanders tot bezinning te brengen. Wanneer dit zinloos blijkt, groeit zijn paranoia en ongewild begint hij op zijn tegenstanders te lijken. Als hij besluit om zichzelf te bewapenen en te trainen, lost de notie van een modern heden op in melancholie. Koli wordt in een Albanese realiteit gekatapulteerd die verstoken is van alle romantische folklore. In een land waar tot voor kort Hoxherisch despotisme en een ijzingwekkende bergbewonersmentaliteit samen regeerden, bestaat het recht op een "modern" dagelijks leven niet, noch de mogelijkheid om erin te ontsnappen, terwijl de nadruk op traditie rechtstreeks tot een de catastrofe leidt. Zo leiden Artan Minarolli's helden schipbreuk op hun eigen hoge verwachtingen.

Regisseur en acteurs

 • Artan Minarolli portrait

  Artan Minarolli

  Director

 • Nik Xhelilaj portait

  Nik Xhelilaj

  Koli

 • Xhevdet Ferri portrait

  Xhevdet Ferri

  Zefi (as Xhevdet Feri)

 • Bruno Shllaku portrait

  Bruno Shllaku

  Roku

 • Niada Saliasi portrait

  Niada Saliasi

  Diana

 • Bessart Kallaku portrait

  Bessart Kallaku

  Fikja (as Besart Kallaku)

 • Luli Bitri portait

  Luli Bitri

  The Pool Girl

 • Romir Zalla portrait

  Romir Zalla

  Tiku

 • Tinka Kurti portait

  Tinka Kurti

  Fatima's Grandmother

 • Reshat Arbana portait

  Reshat Arbana

  Godfather

 • Arqile Lici portrait

  Arqile Lici

  Mediator

 • Eni Cani portrait

  Eni Cani

  Fatime

Alive!

Op zoek naar Alive!? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Alive! streamen

Het streamen van movies als Alive! heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Alive! waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Alive! dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Alive! downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Alive! te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Alive! torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Alive! trailer

Weet je nog niet zeker of Alive! jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.