Alive!
%
67

Alive!

Nu kijken

Kijk Alive!

Moeite met waar je nou Alive! moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alive!

Samenvatting

In Tirana wordt gestudeerd en gevrijd. Maar plots raakt student Koli verwikkeld in een archaïsche wereld die eist dat hij er deel van uitmaakt. Als zijn invalide vader sterft wordt een bloedvete nieuw leven ingeblazen en wordt hij aansprakelijk gesteld voor een moord die zijn opa 60 jaar eerder beging. In eerste instantie tracht hij zijn tegenstanders tot bezinning te brengen. Wanneer dit zinloos blijkt, groeit zijn paranoia en ongewild begint hij op zijn tegenstanders te lijken. Als hij besluit om zichzelf te bewapenen en te trainen, lost de notie van een modern heden op in melancholie. Koli wordt in een Albanese realiteit gekatapulteerd die verstoken is van alle romantische folklore. In een land waar tot voor kort Hoxherisch despotisme en een ijzingwekkende bergbewonersmentaliteit samen regeerden, bestaat het recht op een "modern" dagelijks leven niet, noch de mogelijkheid om erin te ontsnappen, terwijl de nadruk op traditie rechtstreeks tot een de catastrofe leidt. Zo leiden Artan Minarolli's helden schipbreuk op hun eigen hoge verwachtingen.

Regisseur en acteurs

 • Artan Minarolli portrait

  Artan Minarolli

  Director

 • Nik Xhelilaj portait

  Nik Xhelilaj

  Koli

 • Xhevdet Ferri portrait

  Xhevdet Ferri

  Zefi (as Xhevdet Feri)

 • Bruno Shllaku portrait

  Bruno Shllaku

  Roku

 • Niada Saliasi portrait

  Niada Saliasi

  Diana

 • Bessart Kallaku portrait

  Bessart Kallaku

  Fikja (as Besart Kallaku)

 • Luli Bitri portait

  Luli Bitri

  The Pool Girl

 • Romir Zalla portrait

  Romir Zalla

  Tiku

 • Tinka Kurti portait

  Tinka Kurti

  Fatima's Grandmother

 • Reshat Arbana portait

  Reshat Arbana

  Godfather

 • Arqile Lici portrait

  Arqile Lici

  Mediator

 • Eni Cani portrait

  Eni Cani

  Fatime

Alive!

Alive! streamen

Alive! streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Alive! downloaden

Zin om Alive! te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Alive! te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Alive! torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Alive! makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Alive! trailer

Wil je er zeker van zijn dat Alive! jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.