Alive Inside
%
82

Alive Inside

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Alive Inside

Moeite met waar je nou Alive Inside moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alive Inside

Samenvatting

Deze aangrijpende documentaire volgt maatschappelijk werker Dan Cohen die gebruikmaakt van muziek om het geheugen van Alzheimer-patiënten te ontgrendelen.

Regisseur en acteurs

  • Michael Rossato-Bennett portrait

    Michael Rossato-Bennett

    director

  • Dan Cohen portrait

    Dan Cohen

    actor

Trailers

Alive Inside

Alive Inside streamen

Alive Inside streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Alive Inside downloaden

Zin om Alive Inside te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Alive Inside te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Alive Inside torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Alive Inside makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Alive Inside trailer

Wil je er zeker van zijn dat Alive Inside jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.