All About Ah-Long
%
73

All About Ah-Long

Kijk All About Ah-Long

Moeite met waar je nou All About Ah-Long moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Chow Yun-fat plays Ah-Long, a father living a low-class lifestyle, while trying to raise his son, Porky (Wong Kwan Yuen). The strong bond between father and son is tested when a chance encounter from Ah-Long's ex-girlfriend (Sylvia Chang) changes the course of their lives.

Regisseur en acteurs

 • Johnnie To portait

  Johnnie To

  Director

 • Chow Yun-fat portait

  Chow Yun-fat

  Actor

 • Sylvia Chang portait

  Sylvia Chang

  Actor

 • Wong Kwan-Yuen portait

  Wong Kwan-Yuen

  Actor

 • Ng Man-Tat portait

  Ng Man-Tat

  Actor

All About Ah-Long

Op zoek naar All About Ah-Long? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

All About Ah-Long streamen

Het streamen van movies als All About Ah-Long heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als All About Ah-Long waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je All About Ah-Long dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

All About Ah-Long downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als All About Ah-Long te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

All About Ah-Long torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

All About Ah-Long trailer

Weet je nog niet zeker of All About Ah-Long jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.