All About Ah-Long
%
73

All About Ah-Long

Kijk All About Ah-Long

Moeite met waar je nou All About Ah-Long moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Chow Yun-fat plays Ah-Long, a father living a low-class lifestyle, while trying to raise his son, Porky (Wong Kwan Yuen). The strong bond between father and son is tested when a chance encounter from Ah-Long's ex-girlfriend (Sylvia Chang) changes the course of their lives.

Regisseur en acteurs

 • Johnnie To portait

  Johnnie To

  Director

 • Chow Yun-fat portait

  Chow Yun-fat

  Actor

 • Sylvia Chang portait

  Sylvia Chang

  Actor

 • Wong Kwan-Yuen portrait

  Wong Kwan-Yuen

  Actor

 • Ng Man-Tat portait

  Ng Man-Tat

  Actor

All About Ah-Long

Zin om All About Ah-Long lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om All About Ah-Long te bekijken voor je op een rijtje.

All About Ah-Long downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je All About Ah-Long downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van All About Ah-Long. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet All About Ah-Long er ook in SD heel goed uit.

All About Ah-Long streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je All About Ah-Long net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je All About Ah-Long hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je All About Ah-Long helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

All About Ah-Long torrent

Denk je dat je om All About Ah-Long te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

All About Ah-Long trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of All About Ah-Long de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.