All About Steve
%
48

All About Steve

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk All About Steve

Moeite met waar je nou All About Steve moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor All About Steve

Bekijk nog 11 bronnen

Weten in welke bioscopen All About Steve draait?

Samenvatting

Sandra Bullock (The Proposal) and Bradley Cooper (The Hangover) star in this off-the-wall comedy about a blind date gone hilariously wrong. When eccentric, but lovable, Mary gets set up with Steve, a news channel cameraman, she falls hard. He does not. Mary decides to follow Steve on a cross-country hunt for breaking news and soon finds herself entangled in the story. But despite the media storm surrounding her, Mary may just discover her true place in the world... and the man of her dreams!

Regisseur en acteurs

 • Phil Traill portrait

  Phil Traill

  director

 • Geraldo Rivera portrait

  Geraldo Rivera

  actor

 • Luenell portrait

  Luenell

  actor

 • M.C. Gainey portrait

  M.C. Gainey

  actor

 • Katy Mixon portrait

  Katy Mixon

  actor

 • Beth Grant portrait

  Beth Grant

  actor

 • Keith David portrait

  Keith David

  actor

 • Howard Hesseman portrait

  Howard Hesseman

  actor

 • DJ Qualls portrait

  DJ Qualls

  actor

 • Ken Jeong portrait

  Ken Jeong

  actor

 • Bradley Cooper portrait

  Bradley Cooper

  actor

 • Thomas Haden Church portrait

  Thomas Haden Church

  actor

 • Sandra Bullock portrait

  Sandra Bullock

  actor

Trailers

All About Steve

Benieuwd naar All About Steve? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar All About Steve draait.

All About Steve in de bioscoop

All About Steve draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor All About Steve.

All About Steve streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra All About Steve te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat All About Steve een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je All About Steve zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

All About Steve torrent

Op zoek naar een torrent van All About Steve? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je All About Steve zonder zorgen.

All About Steve downloaden

Als All About Steve binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

All About Steve trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of All About Steve de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.