A trois on y va
%
62

A trois on y va

Nu kijken

Kijk A trois on y va

Moeite met waar je nou A trois on y va moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A trois on y va

Samenvatting

Charlotte en Micha zijn jong en verliefd. Ze hebben een huis gekocht nabij Lille om er in volmaakte liefde samen te wonen. Maar sinds een paar maanden gaat Charlotte vreemd met Mélodie. Zonder dat hij iets vermoedt, voelt Micha zich toch in de steek gelaten, en bedriegt hij op zijn beurt Charlotte… Maar ook met Mélodie! Mélodie lijkt gevangen in een wervelende rollercoasterrit. Ze deelt het geheim van elk van hen en is ook op allebei verliefd… © 2015 Rectangle Productions - Wild Bunch - France 3 Cinema - Scope Pictures. Tous droits réservés.

Regisseur en acteurs

 • Jérôme Bonnell portrait

  Jérôme Bonnell

  Director

 • Anaïs Demoustier portait

  Anaïs Demoustier

  Mélodie

 • Félix Moati portait

  Félix Moati

  Micha

 • Sophie Verbeeck portait

  Sophie Verbeeck

  Charlotte

 • Patrick d'Assumçao portait

  Patrick d'Assumçao

  William

A trois on y va

Zin om A trois on y va lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A trois on y va te bekijken voor je op een rijtje.

A trois on y va downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A trois on y va downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A trois on y va. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A trois on y va er ook in SD heel goed uit.

A trois on y va streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A trois on y va net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A trois on y va hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A trois on y va helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A trois on y va torrent

Denk je dat je om A trois on y va te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A trois on y va trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A trois on y va de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.