A trois on y va
%
62

A trois on y va

Nu kijken

Kijk A trois on y va

Moeite met waar je nou A trois on y va moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A trois on y va

Samenvatting

Charlotte en Micha zijn jong en verliefd. Ze hebben een huis gekocht nabij Lille om er in volmaakte liefde samen te wonen. Maar sinds een paar maanden gaat Charlotte vreemd met Mélodie. Zonder dat hij iets vermoedt, voelt Micha zich toch in de steek gelaten, en bedriegt hij op zijn beurt Charlotte… Maar ook met Mélodie! Mélodie lijkt gevangen in een wervelende rollercoasterrit. Ze deelt het geheim van elk van hen en is ook op allebei verliefd… © 2015 Rectangle Productions - Wild Bunch - France 3 Cinema - Scope Pictures. Tous droits réservés.

Regisseur en acteurs

 • Jérôme Bonnell portrait

  Jérôme Bonnell

  Director

 • Anaïs Demoustier portait

  Anaïs Demoustier

  Mélodie

 • Félix Moati portait

  Félix Moati

  Micha

 • Sophie Verbeeck portait

  Sophie Verbeeck

  Charlotte

 • Patrick d'Assumçao portait

  Patrick d'Assumçao

  William

A trois on y va

Wil je A trois on y va kijken? De movie van Jérôme Bonnell uit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om A trois on y va op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om A trois on y va met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

A trois on y va downloaden

Het downloaden van A trois on y va is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je A trois on y va ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

A trois on y va streamen

Het streamen van A trois on y va heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je A trois on y va online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar A trois on y va kijkt. Ideaal!

A trois on y va torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van A trois on y va. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

A trois on y va trailer

Bekijk eerst even de trailer van A trois on y va voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.