A trois on y va
%
62

A trois on y va

Nu kijken

Kijk A trois on y va

Moeite met waar je nou A trois on y va moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A trois on y va

Samenvatting

Charlotte en Micha zijn jong en verliefd. Ze hebben een huis gekocht nabij Lille om er in volmaakte liefde samen te wonen. Maar sinds een paar maanden gaat Charlotte vreemd met Mélodie. Zonder dat hij iets vermoedt, voelt Micha zich toch in de steek gelaten, en bedriegt hij op zijn beurt Charlotte… Maar ook met Mélodie! Mélodie lijkt gevangen in een wervelende rollercoasterrit. Ze deelt het geheim van elk van hen en is ook op allebei verliefd… © 2015 Rectangle Productions - Wild Bunch - France 3 Cinema - Scope Pictures. Tous droits réservés.

Regisseur en acteurs

 • Jérôme Bonnell portrait

  Jérôme Bonnell

  Director

 • Anaïs Demoustier portait

  Anaïs Demoustier

  Mélodie

 • Félix Moati portait

  Félix Moati

  Micha

 • Sophie Verbeeck portait

  Sophie Verbeeck

  Charlotte

 • Patrick d'Assumçao portait

  Patrick d'Assumçao

  William

A trois on y va

Veel gehoord over A trois on y va en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt A trois on y va heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

A trois on y va streamen

Wil je A trois on y va, de movie met Anaïs Demoustier, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je A trois on y va zelfs gratis kijken.

A trois on y va downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je A trois on y va ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet A trois on y va er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

A trois on y va torrent

Op zoek naar een torrent van A trois on y va? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van A trois on y va te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

A trois on y va trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van A trois on y va. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.