A trois on y va
%
62

A trois on y va

Nu kijken

Kijk A trois on y va

Moeite met waar je nou A trois on y va moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A trois on y va

Samenvatting

Charlotte en Micha zijn jong en verliefd. Ze hebben een huis gekocht nabij Lille om er in volmaakte liefde samen te wonen. Maar sinds een paar maanden gaat Charlotte vreemd met Mélodie. Zonder dat hij iets vermoedt, voelt Micha zich toch in de steek gelaten, en bedriegt hij op zijn beurt Charlotte… Maar ook met Mélodie! Mélodie lijkt gevangen in een wervelende rollercoasterrit. Ze deelt het geheim van elk van hen en is ook op allebei verliefd… © 2015 Rectangle Productions - Wild Bunch - France 3 Cinema - Scope Pictures. Tous droits réservés.

Regisseur en acteurs

 • Jérôme Bonnell portrait

  Jérôme Bonnell

  Director

 • Anaïs Demoustier portait

  Anaïs Demoustier

  Mélodie

 • Félix Moati portait

  Félix Moati

  Micha

 • Sophie Verbeeck portait

  Sophie Verbeeck

  Charlotte

 • Patrick d'Assumçao portait

  Patrick d'Assumçao

  William

A trois on y va

A trois on y va streamen

A trois on y va streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

A trois on y va downloaden

Zin om A trois on y va te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als A trois on y va te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

A trois on y va torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als A trois on y va makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

A trois on y va trailer

Wil je er zeker van zijn dat A trois on y va jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.