A trois on y va
%
62

A trois on y va

Nu kijken

Kijk A trois on y va

Moeite met waar je nou A trois on y va moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A trois on y va

Samenvatting

Charlotte en Micha zijn jong en verliefd. Ze hebben een huis gekocht nabij Lille om er in volmaakte liefde samen te wonen. Maar sinds een paar maanden gaat Charlotte vreemd met Mélodie. Zonder dat hij iets vermoedt, voelt Micha zich toch in de steek gelaten, en bedriegt hij op zijn beurt Charlotte… Maar ook met Mélodie! Mélodie lijkt gevangen in een wervelende rollercoasterrit. Ze deelt het geheim van elk van hen en is ook op allebei verliefd… © 2015 Rectangle Productions - Wild Bunch - France 3 Cinema - Scope Pictures. Tous droits réservés.

Regisseur en acteurs

 • Jérôme Bonnell portrait

  Jérôme Bonnell

  Director

 • Anaïs Demoustier portait

  Anaïs Demoustier

  Mélodie

 • Félix Moati portait

  Félix Moati

  Micha

 • Sophie Verbeeck portait

  Sophie Verbeeck

  Charlotte

 • Patrick d'Assumçao portait

  Patrick d'Assumçao

  William

A trois on y va

Benieuwd naar A trois on y va? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als A trois on y va kunt bekijken.

A trois on y va streamen

Wil je A trois on y va streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je A trois on y va gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

A trois on y va downloaden

movies als A trois on y va kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar A trois on y va. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A trois on y va. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

A trois on y va torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om A trois on y va te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

A trois on y va trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of A trois on y va je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!