All Alone

All Alone

Kijk All Alone

Moeite met waar je nou All Alone moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 13-12-2018 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

De gescheiden vader Marko is bijna nooit alleen: hij wordt omringd door familie, vrienden, collega’s en buurtwerkers. Toch wordt hij haast wanhopig omdat hij maar beperkt contact mag hebben met de enige die hij meer dan wie ook lief heeft; zijn dochtertje, die bij haar moeder woont. Wanneer hij een 'ex-parte' procedure begint om meer tijd met haar af te dwingen, raakt hij verstrikt in de Kafkaëske wereld van een sociale-dienst--systeem dat ineen dreigt te storten. Zijn hartstochtelijke vaderlijke liefde voor zijn kind is zowel de bron van al zijn ellende als ook zijn grootste vreugde. All Alone is een actueel, soms grappig verhaal waarin Bobo Jeljic’s ons niet alleen een minutieus kijkje geeft in het hoofd van de getormenteerde vader en het effect dat dit heeft op zijn sociale omgeving. De film is ook het voor iedereen herkenbare verhaal over een man die van het kastje naar de muur wordt gestuurd en daar wanhopig van wordt omdat hij de liefde voor zijn kind niet kan laten voelen. Net zoals in Bobo Jeljic’s vorige film, A Stranger, is ook All Alone een intieme karakterstudie als ook een momentopname van een gemeenschap. De film stijgt daardoor uit boven een kitchen-sink-drama en is een intense en poëtische studie naar de oververhitte emotionele toestand van de hoofdpersoon. Maar boven alles is het een onverschrokken onderzoek naar het moderne vaderschap en de ouder-kind relatie.

Regisseur en acteurs

 • Bobo Jelčić portrait

  Bobo Jelčić

  Director

 • Rakan Rushaidat portrait

  Rakan Rushaidat

  Actor

 • Izudin Bajrovic portrait

  Izudin Bajrovic

  Actor

 • Niksa Butijer portrait

  Niksa Butijer

  Actor

All Alone

Benieuwd naar All Alone? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als All Alone kunt bekijken.

All Alone streamen

Wil je All Alone streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je All Alone gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

All Alone downloaden

movies als All Alone kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar All Alone. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van All Alone. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

All Alone torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om All Alone te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

All Alone trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of All Alone je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!