All Alone

All Alone

Bekijk de trailer

Kijk All Alone

Moeite met waar je nou All Alone moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De gescheiden vader Marko is bijna nooit alleen: hij wordt omringd door familie, vrienden, collega's en buurtwerkers. Toch wordt hij haast wanhopig omdat hij maar beperkt contact mag hebben met de enige die hij meer dan wie ook lief heeft; zijn dochtertje, die bij haar moeder woont. Wanneer hij een "ex-parte" procedure begint om meer tijd met haar af te dwingen, raakt hij verstrikt in de Kafkaëske wereld van een sociale-dienst--systeem dat ineen dreigt te storten. Zijn hartstochtelijke vaderlijke liefde voor zijn kind is zowel de bron van al zijn ellende als ook zijn grootste vreugde.

Regisseur en acteurs

  • Bobo Jelčić portrait

    Bobo Jelčić

    Director

  • Rakan Rushaidat portrait

    Rakan Rushaidat

    Actor

  • Izudin Bajrovic portrait

    Izudin Bajrovic

    Actor

  • Niksa Butijer portrait

    Niksa Butijer

    Actor

Trailers

All Alone

Wil je All Alone kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

All Alone streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je All Alone niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je All Alone zelfs gratis bekijken.

All Alone downloaden

Wil je All Alone ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je All Alone overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

All Alone torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van All Alone is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

All Alone trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of All Alone de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.