All Alone

All Alone

Bekijk de trailer

Kijk All Alone

Moeite met waar je nou All Alone moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De gescheiden vader Marko is bijna nooit alleen: hij wordt omringd door familie, vrienden, collega's en buurtwerkers. Toch wordt hij haast wanhopig omdat hij maar beperkt contact mag hebben met de enige die hij meer dan wie ook lief heeft; zijn dochtertje, die bij haar moeder woont. Wanneer hij een "ex-parte" procedure begint om meer tijd met haar af te dwingen, raakt hij verstrikt in de Kafkaëske wereld van een sociale-dienst--systeem dat ineen dreigt te storten. Zijn hartstochtelijke vaderlijke liefde voor zijn kind is zowel de bron van al zijn ellende als ook zijn grootste vreugde.

Regisseur en acteurs

 • Bobo Jelčić portrait

  Bobo Jelčić

  Director

 • Rakan Rushaidat portrait

  Rakan Rushaidat

  Actor

 • Izudin Bajrovic portrait

  Izudin Bajrovic

  Actor

 • Niksa Butijer portrait

  Niksa Butijer

  Actor

Trailers

All Alone

Veel gehoord over All Alone en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt All Alone heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

All Alone streamen

Wil je All Alone, de movie met Rakan Rushaidat, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je All Alone zelfs gratis kijken.

All Alone downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je All Alone ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet All Alone er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

All Alone torrent

Op zoek naar een torrent van All Alone? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van All Alone te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

All Alone trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van All Alone. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.