Tous les chats sont gris
%
68

Tous les chats sont gris

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Tous les chats sont gris

Moeite met waar je nou Tous les chats sont gris moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Tous les chats sont gris

Samenvatting

Paul is 46 en privédetective. Dorothy is bijna 16 en zit midden in een identiteitscrisis. Hij staat buiten de conformistische Brusselse samenleving waarin zij juist geboren en getogen is. Hun enige band is het feit dat Paul weet dat hij Dorothy's biologische vader is. Hij is net terug uit het buitenland als hij Dorothy ziet. Paul raakt ervan in de war. Hij houdt haar in het oog, maar durft haar niet te benaderen. Tot Dorothy plots naar hem toekomt met de vraag of hij haar biologische vader kan vinden.

Regisseur en acteurs

 • Savina Dellicour portrait

  Savina Dellicour

  Director

 • Manon Capelle portait

  Manon Capelle

  Dorothy

 • Bouli Lanners portait

  Bouli Lanners

  Paul

 • Anne Coesens portait

  Anne Coesens

  Christine

 • Benoît Verhaert portait

  Benoît Verhaert

  Ralph

 • Erika Sainte portait

  Erika Sainte

  Vendeuse magasin de vêtements

 • Alexandre von Sivers portait

  Alexandre von Sivers

  Père de Christine

 • Danièle Denie portait

  Danièle Denie

  Mère de Christine

 • Jacques Picron portait

  Jacques Picron

  Curé

 • Alain Eloy portait

  Alain Eloy

  Michel

Trailers

Tous les chats sont gris

Op zoek naar Tous les chats sont gris? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Tous les chats sont gris streamen

Het streamen van movies als Tous les chats sont gris heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Tous les chats sont gris waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Tous les chats sont gris dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Tous les chats sont gris downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Tous les chats sont gris te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Tous les chats sont gris torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Tous les chats sont gris trailer

Weet je nog niet zeker of Tous les chats sont gris jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.