Tous les chats sont gris
%
68

Tous les chats sont gris

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Tous les chats sont gris

Moeite met waar je nou Tous les chats sont gris moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Tous les chats sont gris

Samenvatting

Paul is 46 en privédetective. Dorothy is bijna 16 en zit midden in een identiteitscrisis. Hij staat buiten de conformistische Brusselse samenleving waarin zij juist geboren en getogen is. Hun enige band is het feit dat Paul weet dat hij Dorothy's biologische vader is. Hij is net terug uit het buitenland als hij Dorothy ziet. Paul raakt ervan in de war. Hij houdt haar in het oog, maar durft haar niet te benaderen. Tot Dorothy plots naar hem toekomt met de vraag of hij haar biologische vader kan vinden.

Regisseur en acteurs

 • Savina Dellicour portrait

  Savina Dellicour

  Director

 • Manon Capelle portait

  Manon Capelle

  Dorothy

 • Bouli Lanners portait

  Bouli Lanners

  Paul

 • Anne Coesens portait

  Anne Coesens

  Christine

 • Benoît Verhaert portait

  Benoît Verhaert

  Ralph

 • Erika Sainte portait

  Erika Sainte

  Vendeuse magasin de vêtements

 • Alexandre von Sivers portait

  Alexandre von Sivers

  Père de Christine

 • Danièle Denie portait

  Danièle Denie

  Mère de Christine

 • Jacques Picron portait

  Jacques Picron

  Curé

 • Alain Eloy portait

  Alain Eloy

  Michel

Trailers

Tous les chats sont gris

Wil je Tous les chats sont gris kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2016 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Tous les chats sont gris streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Tous les chats sont gris niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Tous les chats sont gris zelfs gratis bekijken.

Tous les chats sont gris downloaden

Wil je Tous les chats sont gris ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Tous les chats sont gris overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Tous les chats sont gris torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Tous les chats sont gris is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Tous les chats sont gris trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Tous les chats sont gris de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.