Tous les chats sont gris
%
68

Tous les chats sont gris

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Tous les chats sont gris

Moeite met waar je nou Tous les chats sont gris moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Tous les chats sont gris

Samenvatting

Paul is 46 en privédetective. Dorothy is bijna 16 en zit midden in een identiteitscrisis. Hij staat buiten de conformistische Brusselse samenleving waarin zij juist geboren en getogen is. Hun enige band is het feit dat Paul weet dat hij Dorothy's biologische vader is. Hij is net terug uit het buitenland als hij Dorothy ziet. Paul raakt ervan in de war. Hij houdt haar in het oog, maar durft haar niet te benaderen. Tot Dorothy plots naar hem toekomt met de vraag of hij haar biologische vader kan vinden.

Regisseur en acteurs

 • Savina Dellicour portrait

  Savina Dellicour

  Director

 • Manon Capelle portait

  Manon Capelle

  Dorothy

 • Bouli Lanners portait

  Bouli Lanners

  Paul

 • Anne Coesens portait

  Anne Coesens

  Christine

 • Benoît Verhaert portait

  Benoît Verhaert

  Ralph

 • Erika Sainte portait

  Erika Sainte

  Vendeuse magasin de vêtements

 • Alexandre von Sivers portait

  Alexandre von Sivers

  Père de Christine

 • Danièle Denie portait

  Danièle Denie

  Mère de Christine

 • Jacques Picron portait

  Jacques Picron

  Curé

 • Alain Eloy portait

  Alain Eloy

  Michel

Trailers

Tous les chats sont gris

Benieuwd naar Tous les chats sont gris? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Tous les chats sont gris kunt bekijken.

Tous les chats sont gris streamen

Wil je Tous les chats sont gris streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Tous les chats sont gris gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Tous les chats sont gris downloaden

movies als Tous les chats sont gris kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Tous les chats sont gris. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Tous les chats sont gris. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Tous les chats sont gris torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Tous les chats sont gris te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Tous les chats sont gris trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Tous les chats sont gris je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!