Tous les chats sont gris
%
68

Tous les chats sont gris

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Tous les chats sont gris

Moeite met waar je nou Tous les chats sont gris moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Tous les chats sont gris

Samenvatting

Paul is 46. Hij is privédetective. Dorothy is bijna 16. Zij zit midden in een identiteitscrisis. Hij staat buiten de conformistische Brusselse samenleving, waarin zij geboren en getogen is. Hun enige band is het feit dat Paul weet dat hij Dorothy's biologische vader is. Hij is pas terug uit het buitenland als hij Dorothy weerziet. Paul raakt ervan in de war. Hij houdt haar in het oog, maar durft haar niet te benaderen. Tot Dorothy plots naar hem toekomt met de vraag of hij haar biologische vader kan vinden...

Regisseur en acteurs

 • Savina Dellicour portrait

  Savina Dellicour

  Director

 • Manon Capelle portait

  Manon Capelle

  Dorothy

 • Bouli Lanners portait

  Bouli Lanners

  Paul

 • Anne Coesens portait

  Anne Coesens

  Christine

 • Benoît Verhaert portait

  Benoît Verhaert

  Ralph

 • Erika Sainte portait

  Erika Sainte

  Vendeuse magasin de vêtements

 • Alexandre von Sivers portait

  Alexandre von Sivers

  Père de Christine

 • Danièle Denie portait

  Danièle Denie

  Mère de Christine

 • Jacques Picron portait

  Jacques Picron

  Curé

 • Alain Eloy portait

  Alain Eloy

  Michel

Trailers

Tous les chats sont gris

Tous les chats sont gris streamen

Tous les chats sont gris streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Tous les chats sont gris downloaden

Zin om Tous les chats sont gris te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Tous les chats sont gris te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Tous les chats sont gris torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Tous les chats sont gris makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Tous les chats sont gris trailer

Wil je er zeker van zijn dat Tous les chats sont gris jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.