Tous les chats sont gris
%
68

Tous les chats sont gris

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Tous les chats sont gris

Moeite met waar je nou Tous les chats sont gris moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Tous les chats sont gris

Samenvatting

Paul is 46. Hij is privédetective. Dorothy is bijna 16. Zij zit midden in een identiteitscrisis. Hij staat buiten de conformistische Brusselse samenleving, waarin zij geboren en getogen is. Hun enige band is het feit dat Paul weet dat hij Dorothy's biologische vader is. Hij is pas terug uit het buitenland als hij Dorothy weerziet. Paul raakt ervan in de war. Hij houdt haar in het oog, maar durft haar niet te benaderen. Tot Dorothy plots naar hem toekomt met de vraag of hij haar biologische vader kan vinden...

Regisseur en acteurs

 • Savina Dellicour portrait

  Savina Dellicour

  Director

 • Manon Capelle portait

  Manon Capelle

  Dorothy

 • Bouli Lanners portait

  Bouli Lanners

  Paul

 • Anne Coesens portait

  Anne Coesens

  Christine

 • Benoît Verhaert portait

  Benoît Verhaert

  Ralph

 • Erika Sainte portait

  Erika Sainte

  Vendeuse magasin de vêtements

 • Alexandre von Sivers portait

  Alexandre von Sivers

  Père de Christine

 • Danièle Denie portait

  Danièle Denie

  Mère de Christine

 • Jacques Picron portait

  Jacques Picron

  Curé

 • Alain Eloy portait

  Alain Eloy

  Michel

Trailers

Tous les chats sont gris

Veel gehoord over Tous les chats sont gris en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Tous les chats sont gris heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Tous les chats sont gris streamen

Wil je Tous les chats sont gris, de movie met Manon Capelle, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Tous les chats sont gris zelfs gratis kijken.

Tous les chats sont gris downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Tous les chats sont gris ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Tous les chats sont gris er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Tous les chats sont gris torrent

Op zoek naar een torrent van Tous les chats sont gris? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Tous les chats sont gris te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Tous les chats sont gris trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Tous les chats sont gris. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.