All God's Children Can Dance
%
53

All God's Children Can Dance

Kijk All God's Children Can Dance

Moeite met waar je nou All God's Children Can Dance moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

All God’s Children Can Dance is de eerste Amerikaanse verfilming van het werk van schrijver Haruki Murakami en gaat over Kengo. Kengo woont en werkt in Los Angeles en is er heilig van overtuigd dat hij de zoon van God is, omdat zijn moeder hem dat altijd heeft verteld. Terwijl hij zijn dagen slijt in een kopieerwinkel en ondertussen zijn complexe gevoelens voor zijn vriendin probeert te ontrafelen, ziet hij een man die wel eens daadwerkelijk zijn vader zou kunnen zijn.

Regisseur en acteurs

 • Robert Logevall portrait

  Robert Logevall

  Director

 • Jason Lew portrait

  Jason Lew

  Actor

 • Tzi Ma portrait

  Tzi Ma

  Actor

 • Joan Chen portrait

  Joan Chen

  Actor

 • Sonja Kinski portrait

  Sonja Kinski

  Actor

All God's Children Can Dance

Benieuwd naar All God's Children Can Dance? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als All God's Children Can Dance kunt bekijken.

All God's Children Can Dance streamen

Wil je All God's Children Can Dance streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je All God's Children Can Dance gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

All God's Children Can Dance downloaden

movies als All God's Children Can Dance kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar All God's Children Can Dance. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van All God's Children Can Dance. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

All God's Children Can Dance torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om All God's Children Can Dance te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

All God's Children Can Dance trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of All God's Children Can Dance je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!