All God's Children Can Dance
%
53

All God's Children Can Dance

Kijk All God's Children Can Dance

Moeite met waar je nou All God's Children Can Dance moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

All God’s Children Can Dance is de eerste Amerikaanse verfilming van het werk van schrijver Haruki Murakami en gaat over Kengo. Kengo woont en werkt in Los Angeles en is er heilig van overtuigd dat hij de zoon van God is, omdat zijn moeder hem dat altijd heeft verteld. Terwijl hij zijn dagen slijt in een kopieerwinkel en ondertussen zijn complexe gevoelens voor zijn vriendin probeert te ontrafelen, ziet hij een man die wel eens daadwerkelijk zijn vader zou kunnen zijn.

Regisseur en acteurs

 • Robert Logevall portrait

  Robert Logevall

  Director

 • Jason Lew portrait

  Jason Lew

  Actor

 • Tzi Ma portrait

  Tzi Ma

  Actor

 • Joan Chen portrait

  Joan Chen

  Actor

 • Sonja Kinski portrait

  Sonja Kinski

  Actor

All God's Children Can Dance

Veel gehoord over All God's Children Can Dance en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt All God's Children Can Dance heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

All God's Children Can Dance streamen

Wil je All God's Children Can Dance, de movie met Jason Lew, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je All God's Children Can Dance zelfs gratis kijken.

All God's Children Can Dance downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je All God's Children Can Dance ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet All God's Children Can Dance er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

All God's Children Can Dance torrent

Op zoek naar een torrent van All God's Children Can Dance? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van All God's Children Can Dance te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

All God's Children Can Dance trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van All God's Children Can Dance. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.