All God's Children Can Dance
%
53

All God's Children Can Dance

Kijk All God's Children Can Dance

Moeite met waar je nou All God's Children Can Dance moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

All God’s Children Can Dance is de eerste Amerikaanse verfilming van het werk van schrijver Haruki Murakami en gaat over Kengo. Kengo woont en werkt in Los Angeles en is er heilig van overtuigd dat hij de zoon van God is, omdat zijn moeder hem dat altijd heeft verteld. Terwijl hij zijn dagen slijt in een kopieerwinkel en ondertussen zijn complexe gevoelens voor zijn vriendin probeert te ontrafelen, ziet hij een man die wel eens daadwerkelijk zijn vader zou kunnen zijn.

Regisseur en acteurs

 • Robert Logevall portrait

  Robert Logevall

  Director

 • Jason Lew portrait

  Jason Lew

  Actor

 • Tzi Ma portrait

  Tzi Ma

  Actor

 • Joan Chen portrait

  Joan Chen

  Actor

 • Sonja Kinski portrait

  Sonja Kinski

  Actor

All God's Children Can Dance

Zin om All God's Children Can Dance lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om All God's Children Can Dance te bekijken voor je op een rijtje.

All God's Children Can Dance downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je All God's Children Can Dance downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van All God's Children Can Dance. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet All God's Children Can Dance er ook in SD heel goed uit.

All God's Children Can Dance streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je All God's Children Can Dance net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je All God's Children Can Dance hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je All God's Children Can Dance helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

All God's Children Can Dance torrent

Denk je dat je om All God's Children Can Dance te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

All God's Children Can Dance trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of All God's Children Can Dance de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.