All-In Kitchen

All-In Kitchen

Kijk All-In Kitchen

Moeite met waar je nou All-In Kitchen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Goede vrienden Tjé en Hein gaan op zoek naar een nieuw doel, appartement én vrouw in hun leven. Nadat Heins broer Philip - professioneel pokerspeler en kostwinner van de groep - naar Amerika is vertrokken, moeten de heren hun eigen boontjes doppen. De helpende hand wordt hen aangereikt door zakenman Bert. Hij vraagt hen het restaurant van zijn vriend en vastgoedmagnaat Marcel te redden.

Regisseur en acteurs

 • Lisa Zweerman portait

  Lisa Zweerman

  Michelle de Vries

 • Géza Weisz portait

  Géza Weisz

  Tjé Huyt

 • Kiki van Deursen portait

  Kiki van Deursen

  Valerie Koper

 • Javier Guzman portait

  Javier Guzman

  Hein Bender

 • Nick Golterman portait

  Nick Golterman

  Wally Wortel

 • Teun Kuilboer portait

  Teun Kuilboer

  Julian Keijzer

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

All-In Kitchen

Benieuwd naar All-In Kitchen? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als All-In Kitchen kunt bekijken.

All-In Kitchen streamen

Wil je All-In Kitchen streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je All-In Kitchen gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

All-In Kitchen downloaden

movies als All-In Kitchen kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar All-In Kitchen. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van All-In Kitchen. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

All-In Kitchen torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om All-In Kitchen te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

All-In Kitchen trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of All-In Kitchen je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!