All in the Family
%
65

All in the Family

Kijk All in the Family

Moeite met waar je nou All in the Family moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A family gathers to be with its dying father. The reunion brings to the surface old rivalries.

Regisseur en acteurs

 • Mu Zhu portrait

  Mu Zhu

  Director

 • Jackie Chan portait

  Jackie Chan

  Hsiao Tang

 • Sammo Hung portait

  Sammo Hung

  Rickshaw driver

 • Hsi Chang portrait

  Hsi Chang

  Priest

 • Mi Lan portrait

  Mi Lan

  Ling Tze

 • Hao Li-Jen portrait

  Hao Li-Jen

  Ling's father

 • Carter Wong portait

  Carter Wong

  Policeman

 • Lui Tat portrait

  Lui Tat

  Doctor

All in the Family

Wil je All in the Family kijken? De movie van Mu Zhu uit 1975 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om All in the Family op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om All in the Family met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

All in the Family downloaden

Het downloaden van All in the Family is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je All in the Family ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

All in the Family streamen

Het streamen van All in the Family heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je All in the Family online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar All in the Family kijkt. Ideaal!

All in the Family torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van All in the Family. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

All in the Family trailer

Bekijk eerst even de trailer van All in the Family voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.