All in the Family
%
65

All in the Family

Kijk All in the Family

Moeite met waar je nou All in the Family moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A family gathers to be with its dying father. The reunion brings to the surface old rivalries.

Regisseur en acteurs

 • Mu Zhu portait

  Mu Zhu

  Director

 • Jackie Chan portait

  Jackie Chan

  Hsiao Tang

 • Sammo Hung portait

  Sammo Hung

  Rickshaw driver

 • Hsi Chang portait

  Hsi Chang

  Priest

 • Mi Lan portait

  Mi Lan

  Ling Tze

 • Hao Li-Jen portait

  Hao Li-Jen

  Ling's father

 • Carter Wong portait

  Carter Wong

  Policeman

 • Lui Tat portait

  Lui Tat

  Doctor

All in the Family

Veel gehoord over All in the Family en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt All in the Family heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

All in the Family streamen

Wil je All in the Family, de movie met Jackie Chan, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je All in the Family zelfs gratis kijken.

All in the Family downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je All in the Family ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet All in the Family er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

All in the Family torrent

Op zoek naar een torrent van All in the Family? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van All in the Family te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

All in the Family trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van All in the Family. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.