All Is Lost
%
69

All Is Lost

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk All Is Lost

Moeite met waar je nou All Is Lost moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor All Is Lost

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

De legendarische Robert Redford levert een ware krachtsinspanning met dit spannende drama van J.C. Chandor over een man die aan zijn lot is overgelaten na een aanvaring tussen zijn zeiljacht en een zeecontainer midden op de Indische Oceaan.

Regisseur en acteurs

  • J.C. Chandor portait

    J.C. Chandor

    Director

  • Robert Redford portait

    Robert Redford

    Our Man

Trailers

All Is Lost

Wil je All Is Lost kijken? De movie van J.C. Chandor uit 2014 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om All Is Lost op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om All Is Lost met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

All Is Lost downloaden

Het downloaden van All Is Lost is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je All Is Lost ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

All Is Lost streamen

Het streamen van All Is Lost heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je All Is Lost online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar All Is Lost kijkt. Ideaal!

All Is Lost torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van All Is Lost. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

All Is Lost trailer

Bekijk eerst even de trailer van All Is Lost voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.