All Is Lost
%
69

All Is Lost

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk All Is Lost

Moeite met waar je nou All Is Lost moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor All Is Lost

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

De romp van het zeiljacht Virginia Jean vult zich met water. De kapitein is een ervaren solozeiler en weet het gat provisorisch te dichten. Tot overmaat van ramp steekt er plotseling een zware storm op.

Regisseur en acteurs

  • J.C. Chandor portait

    J.C. Chandor

    Director

  • Robert Redford portait

    Robert Redford

    Our Man

Trailers

All Is Lost

Benieuwd naar All Is Lost? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als All Is Lost kunt bekijken.

All Is Lost streamen

Wil je All Is Lost streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je All Is Lost gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

All Is Lost downloaden

movies als All Is Lost kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar All Is Lost. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van All Is Lost. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

All Is Lost torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om All Is Lost te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

All Is Lost trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of All Is Lost je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!