All Is Lost
%
69

All Is Lost

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk All Is Lost

Moeite met waar je nou All Is Lost moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor All Is Lost

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

De romp van het zeiljacht Virginia Jean vult zich met water. De kapitein is een ervaren solozeiler en weet het gat provisorisch te dichten. Tot overmaat van ramp steekt er plotseling een zware storm op.

Regisseur en acteurs

  • J.C. Chandor portait

    J.C. Chandor

    Director

  • Robert Redford portait

    Robert Redford

    Our Man

Trailers

All Is Lost

Veel gehoord over All Is Lost en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt All Is Lost heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

All Is Lost streamen

Wil je All Is Lost, de movie met Robert Redford, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je All Is Lost zelfs gratis kijken.

All Is Lost downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je All Is Lost ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet All Is Lost er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

All Is Lost torrent

Op zoek naar een torrent van All Is Lost? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van All Is Lost te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

All Is Lost trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van All Is Lost. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.