All Is Lost
%
69

All Is Lost

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk All Is Lost

Moeite met waar je nou All Is Lost moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor All Is Lost

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

De legendarische Robert Redford levert een ware krachtsinspanning met dit spannende drama van J.C. Chandor over een man die aan zijn lot is overgelaten na een aanvaring tussen zijn zeiljacht en een zeecontainer midden op de Indische Oceaan.

Regisseur en acteurs

  • J.C. Chandor portait

    J.C. Chandor

    Director

  • Robert Redford portait

    Robert Redford

    Our Man

Trailers

All Is Lost

Op zoek naar All Is Lost? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

All Is Lost streamen

Het streamen van movies als All Is Lost heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als All Is Lost waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je All Is Lost dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

All Is Lost downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als All Is Lost te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

All Is Lost torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

All Is Lost trailer

Weet je nog niet zeker of All Is Lost jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.