All My Tomorrows

All My Tomorrows

Kijk All My Tomorrows

Moeite met waar je nou All My Tomorrows moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Vooruitgang in de medische wetenschap wordt geboekt dankzij de onophoudelijke nieuwsgierigheid en opmerkzaamheid van de mens. Dankzij die leergierige passie, geduld en geluk komt de mensheid stapje voor stapje vooruit in het begrijpen van raadselachtige ziektes zoals kanker. In All My Tomorrows is kanker de ‘hoofdpersoon’. Geleid door o.a. een kankerchirurg, een celbioloog, een nachtzuster, een kinderoncoloog, en een patholoog zien we hun fascinatie voor het indrukwekkende fenomeen kanker. Hoewel zij vrijwel met zekerheid weten dat zij zelf niet zullen meemaken dat de ziekte volledig begrepen is en dat de middelen om deze te behandelen vooralsnog ontoereikend zijn, wijden zij zich er met hart en ziel aan. Eén van de sleutels tot de oplossing van de vraag waarom cellen ongelimiteerd delen zal wellicht aangereikt worden door de muis, een dier met bijna vergelijkbare genen als de mens. De muis als redder van de mens? Sinds Hippocrates is er aan de basis van de medische zorg weinig veranderd. Omdat we leven, lopen we ziektes op, dus ook kanker. Om de mens te leren begrijpen moet je hem gezien en gevoeld hebben, ook van binnen. Nieuwsgierigheid in combinatie met vindingrijkheid en empathisch vermogen van gespecialiseerde artsen en chirurgen tot medische wetenschappers en verplegend personeel geeft hoop voor de toekomst.

Regisseur en acteurs

  • Sonia Herman Dolz portrait

    Sonia Herman Dolz

    Director

All My Tomorrows

Zin om All My Tomorrows lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om All My Tomorrows te bekijken voor je op een rijtje.

All My Tomorrows downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je All My Tomorrows downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van All My Tomorrows. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet All My Tomorrows er ook in SD heel goed uit.

All My Tomorrows streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je All My Tomorrows net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je All My Tomorrows hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je All My Tomorrows helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

All My Tomorrows torrent

Denk je dat je om All My Tomorrows te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

All My Tomorrows trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of All My Tomorrows de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.