All My Tomorrows

All My Tomorrows

Kijk All My Tomorrows

Moeite met waar je nou All My Tomorrows moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Vooruitgang in de medische wetenschap wordt geboekt dankzij de onophoudelijke nieuwsgierigheid en opmerkzaamheid van de mens. Dankzij die leergierige passie, geduld en geluk komt de mensheid stapje voor stapje vooruit in het begrijpen van raadselachtige ziektes zoals kanker. In All My Tomorrows is kanker de ‘hoofdpersoon’. Geleid door o.a. een kankerchirurg, een celbioloog, een nachtzuster, een kinderoncoloog, en een patholoog zien we hun fascinatie voor het indrukwekkende fenomeen kanker. Hoewel zij vrijwel met zekerheid weten dat zij zelf niet zullen meemaken dat de ziekte volledig begrepen is en dat de middelen om deze te behandelen vooralsnog ontoereikend zijn, wijden zij zich er met hart en ziel aan. Eén van de sleutels tot de oplossing van de vraag waarom cellen ongelimiteerd delen zal wellicht aangereikt worden door de muis, een dier met bijna vergelijkbare genen als de mens. De muis als redder van de mens? Sinds Hippocrates is er aan de basis van de medische zorg weinig veranderd. Omdat we leven, lopen we ziektes op, dus ook kanker. Om de mens te leren begrijpen moet je hem gezien en gevoeld hebben, ook van binnen. Nieuwsgierigheid in combinatie met vindingrijkheid en empathisch vermogen van gespecialiseerde artsen en chirurgen tot medische wetenschappers en verplegend personeel geeft hoop voor de toekomst.

Regisseur en acteurs

  • Sonia Herman Dolz portrait

    Sonia Herman Dolz

    Director

All My Tomorrows

Benieuwd naar All My Tomorrows? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als All My Tomorrows kunt bekijken.

All My Tomorrows streamen

Wil je All My Tomorrows streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je All My Tomorrows gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

All My Tomorrows downloaden

movies als All My Tomorrows kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar All My Tomorrows. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van All My Tomorrows. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

All My Tomorrows torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om All My Tomorrows te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

All My Tomorrows trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of All My Tomorrows je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!