All My Tomorrows

All My Tomorrows

Kijk All My Tomorrows

Moeite met waar je nou All My Tomorrows moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Vooruitgang in de medische wetenschap wordt geboekt dankzij de onophoudelijke nieuwsgierigheid en opmerkzaamheid van de mens. Dankzij die leergierige passie, geduld en geluk komt de mensheid stapje voor stapje vooruit in het begrijpen van raadselachtige ziektes zoals kanker. In All My Tomorrows is kanker de ‘hoofdpersoon’. Geleid door o.a. een kankerchirurg, een celbioloog, een nachtzuster, een kinderoncoloog, en een patholoog zien we hun fascinatie voor het indrukwekkende fenomeen kanker. Hoewel zij vrijwel met zekerheid weten dat zij zelf niet zullen meemaken dat de ziekte volledig begrepen is en dat de middelen om deze te behandelen vooralsnog ontoereikend zijn, wijden zij zich er met hart en ziel aan. Eén van de sleutels tot de oplossing van de vraag waarom cellen ongelimiteerd delen zal wellicht aangereikt worden door de muis, een dier met bijna vergelijkbare genen als de mens. De muis als redder van de mens? Sinds Hippocrates is er aan de basis van de medische zorg weinig veranderd. Omdat we leven, lopen we ziektes op, dus ook kanker. Om de mens te leren begrijpen moet je hem gezien en gevoeld hebben, ook van binnen. Nieuwsgierigheid in combinatie met vindingrijkheid en empathisch vermogen van gespecialiseerde artsen en chirurgen tot medische wetenschappers en verplegend personeel geeft hoop voor de toekomst.

Regisseur en acteurs

  • Sonia Herman Dolz portrait

    Sonia Herman Dolz

    Director

All My Tomorrows

Wil je All My Tomorrows kijken? De movie van Sonia Herman Dolz uit 2011 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om All My Tomorrows op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om All My Tomorrows met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

All My Tomorrows downloaden

Het downloaden van All My Tomorrows is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je All My Tomorrows ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

All My Tomorrows streamen

Het streamen van All My Tomorrows heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je All My Tomorrows online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar All My Tomorrows kijkt. Ideaal!

All My Tomorrows torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van All My Tomorrows. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

All My Tomorrows trailer

Bekijk eerst even de trailer van All My Tomorrows voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.