All Night Long: Initial O
%
49

All Night Long: Initial O

Kijk All Night Long: Initial O

Moeite met waar je nou All Night Long: Initial O moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

When a young woman witnesses a suicide she is so overwhelmed with sexual excitement that she masturbates, unaware that she is being observed by a strange man. Later he invites her home where she is wined and dined. Soon she wakes up to find herself locked in a cage. Of course their twisted and sadomasochistic relationship will end in a sadistically explicit bloodbath... The version of "All Night Long 5" I have is in Japanese, but the above synopsis is general gist. I'm a big fan of Katsuya Matsumura and I absolutely love the first three "All Night Long" movies."All Night Long R" is also pretty good whilst still being deeply disturbing.Unfortunately "Initial O" is too long and sometimes dull, so I was a little bit disappointed.Still there is plenty of sex and some unsettling sexual torture on display. There is not enough gore,but some scenes (for example throat slashing or castration) are particularly nasty.

All Night Long: Initial O

Zin om All Night Long: Initial O lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De horror movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om All Night Long: Initial O te bekijken voor je op een rijtje.

All Night Long: Initial O downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je All Night Long: Initial O downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van All Night Long: Initial O. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet All Night Long: Initial O er ook in SD heel goed uit.

All Night Long: Initial O streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je All Night Long: Initial O net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je All Night Long: Initial O hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je All Night Long: Initial O helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

All Night Long: Initial O torrent

Denk je dat je om All Night Long: Initial O te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

All Night Long: Initial O trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of All Night Long: Initial O de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.