Auf einmal
%
64

Auf einmal

Kijk Auf einmal

Moeite met waar je nou Auf einmal moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De bankmanager Karsten heeft een rustig bestaan, tot hij op een feestje de onbekende Anna ontmoet. Als zij na het feestje plotseling in elkaar zakt, gaat hij naar het ziekenhuis om hulp te halen, maar het ziekenhuis blijkt dicht te zijn. Bij terugkeer is Anna dood. Hij wordt van beschuldigd voor doding door nalatigheid door de echtgenoot van Anna en de hele wereld keert zich van hem af. Wat is er die avond echt gebeurd?

Regisseur en acteurs

 • Aslı Özge portait

  Aslı Özge

  Director

 • Sebastian Hülk portait

  Sebastian Hülk

  Karsten

 • Julia Jentsch portait

  Julia Jentsch

  Laura

 • Hanns Zischler portait

  Hanns Zischler

  Klaus

 • Michael Grimm portait

  Michael Grimm

  Hausmeister

 • Luise Heyer portait

  Luise Heyer

  Judith

Auf einmal

Wil je Auf einmal kijken? De movie van Aslı Özge uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Auf einmal op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Auf einmal met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Auf einmal downloaden

Het downloaden van Auf einmal is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Auf einmal ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Auf einmal streamen

Het streamen van Auf einmal heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Auf einmal online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Auf einmal kijkt. Ideaal!

Auf einmal torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Auf einmal. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Auf einmal trailer

Bekijk eerst even de trailer van Auf einmal voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.