Auf einmal
%
64

Auf einmal

Kijk Auf einmal

Moeite met waar je nou Auf einmal moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De bankmanager Karsten heeft een rustig bestaan, tot hij op een feestje de onbekende Anna ontmoet. Als zij na het feestje plotseling in elkaar zakt, gaat hij naar het ziekenhuis om hulp te halen, maar het ziekenhuis blijkt dicht te zijn. Bij terugkeer is Anna dood. Hij wordt van beschuldigd voor doding door nalatigheid door de echtgenoot van Anna en de hele wereld keert zich van hem af. Wat is er die avond echt gebeurd?

Regisseur en acteurs

 • Aslı Özge portait

  Aslı Özge

  Director

 • Sebastian Hülk portait

  Sebastian Hülk

  Karsten

 • Julia Jentsch portait

  Julia Jentsch

  Laura

 • Hanns Zischler portait

  Hanns Zischler

  Klaus

 • Michael Grimm portait

  Michael Grimm

  Hausmeister

 • Luise Heyer portait

  Luise Heyer

  Judith

Auf einmal

Benieuwd naar Auf einmal? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Auf einmal kunt bekijken.

Auf einmal streamen

Wil je Auf einmal streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Auf einmal gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Auf einmal downloaden

movies als Auf einmal kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Auf einmal. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Auf einmal. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Auf einmal torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Auf einmal te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Auf einmal trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Auf einmal je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!