Auf einmal
%
64

Auf einmal

Kijk Auf einmal

Moeite met waar je nou Auf einmal moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De bankmanager Karsten heeft een rustig bestaan, tot hij op een feestje de onbekende Anna ontmoet. Als zij na het feestje plotseling in elkaar zakt, gaat hij naar het ziekenhuis om hulp te halen, maar het ziekenhuis blijkt dicht te zijn. Bij terugkeer is Anna dood. Hij wordt van beschuldigd voor doding door nalatigheid door de echtgenoot van Anna en de hele wereld keert zich van hem af. Wat is er die avond echt gebeurd?

Regisseur en acteurs

 • Aslı Özge portait

  Aslı Özge

  Director

 • Sebastian Hülk portait

  Sebastian Hülk

  Karsten

 • Julia Jentsch portait

  Julia Jentsch

  Laura

 • Hanns Zischler portait

  Hanns Zischler

  Klaus

 • Michael Grimm portait

  Michael Grimm

  Hausmeister

 • Luise Heyer portait

  Luise Heyer

  Judith

Auf einmal

Auf einmal streamen

Auf einmal streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Auf einmal downloaden

Zin om Auf einmal te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Auf einmal te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Auf einmal torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Auf einmal makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Auf einmal trailer

Wil je er zeker van zijn dat Auf einmal jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.