Auf einmal
%
64

Auf einmal

Kijk Auf einmal

Moeite met waar je nou Auf einmal moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De bankmanager Karsten heeft een rustig bestaan, tot hij op een feestje de onbekende Anna ontmoet. Als zij na het feestje plotseling in elkaar zakt, gaat hij naar het ziekenhuis om hulp te halen, maar het ziekenhuis blijkt dicht te zijn. Bij terugkeer is Anna dood. Hij wordt van beschuldigd voor doding door nalatigheid door de echtgenoot van Anna en de hele wereld keert zich van hem af. Wat is er die avond echt gebeurd?

Regisseur en acteurs

 • Aslı Özge portait

  Aslı Özge

  Director

 • Sebastian Hülk portait

  Sebastian Hülk

  Karsten

 • Julia Jentsch portait

  Julia Jentsch

  Laura

 • Hanns Zischler portait

  Hanns Zischler

  Klaus

 • Michael Grimm portait

  Michael Grimm

  Hausmeister

 • Luise Heyer portait

  Luise Heyer

  Judith

Auf einmal

Op zoek naar Auf einmal? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Auf einmal streamen

Het streamen van movies als Auf einmal heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Auf einmal waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Auf einmal dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Auf einmal downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Auf einmal te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Auf einmal torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Auf einmal trailer

Weet je nog niet zeker of Auf einmal jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.