Auf einmal
%
64

Auf einmal

Kijk Auf einmal

Moeite met waar je nou Auf einmal moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De bankmanager Karsten heeft een rustig bestaan, tot hij op een feestje de onbekende Anna ontmoet. Als zij na het feestje plotseling in elkaar zakt, gaat hij naar het ziekenhuis om hulp te halen, maar het ziekenhuis blijkt dicht te zijn. Bij terugkeer is Anna dood. Hij wordt van beschuldigd voor doding door nalatigheid door de echtgenoot van Anna en de hele wereld keert zich van hem af. Wat is er die avond echt gebeurd?

Regisseur en acteurs

 • Aslı Özge portait

  Aslı Özge

  Director

 • Sebastian Hülk portait

  Sebastian Hülk

  Karsten

 • Julia Jentsch portait

  Julia Jentsch

  Laura

 • Hanns Zischler portait

  Hanns Zischler

  Klaus

 • Michael Grimm portait

  Michael Grimm

  Hausmeister

 • Luise Heyer portait

  Luise Heyer

  Judith

Auf einmal

Veel gehoord over Auf einmal en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Auf einmal heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Auf einmal streamen

Wil je Auf einmal, de movie met Sebastian Hülk, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Auf einmal zelfs gratis kijken.

Auf einmal downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Auf einmal ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Auf einmal er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Auf einmal torrent

Op zoek naar een torrent van Auf einmal? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Auf einmal te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Auf einmal trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Auf einmal. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.