All of Me
%
67

All of Me

Kijk All of Me

Moeite met waar je nou All of Me moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Just before stubborn millionaire Edwina Cutwater dies, she asks her uptight lawyer, Roger Cobb to amend her will so that her soul will pass to the young, vibrant Terry Hoskins – but the spiritual transference goes awry. Edwina enters Roger's body instead, forcing him to battle Edwina for control of his own being.

All of Me

Op zoek naar All of Me? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

All of Me streamen

Het streamen van movies als All of Me heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als All of Me waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je All of Me dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

All of Me downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als All of Me te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

All of Me torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

All of Me trailer

Weet je nog niet zeker of All of Me jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.