OK Garage
%
48

OK Garage

Nu kijken

Kijk OK Garage

Moeite met waar je nou OK Garage moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor OK Garage

Samenvatting

A lovely school teacher finds herself the victim of a scam artist - a garage owner who delights in ripping off his customers. Soon, she has two eager young men, her lizard-loving neighbour and his friend, on her side to help her exact revenge on the sleazy mechanic, who is the leader of a stolen car ring.

Regisseur en acteurs

 • Brandon Cole portrait

  Brandon Cole

  Director

 • Lili Taylor portait

  Lili Taylor

  Rachel

 • John Turturro portait

  John Turturro

  Johnny Candellano

 • Will Patton portait

  Will Patton

  Sean

 • Olek Krupa portait

  Olek Krupa

  Yannick

 • Richard Bright portait

  Richard Bright

  Louis

 • Joseph Maher portait

  Joseph Maher

  Mr. Lilly

 • Gemma Jones portait

  Gemma Jones

  Mrs. Wiggins

 • Aida Turturro portait

  Aida Turturro

  Mary the Bartender

OK Garage

Zin om OK Garage lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om OK Garage te bekijken voor je op een rijtje.

OK Garage downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je OK Garage downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van OK Garage. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet OK Garage er ook in SD heel goed uit.

OK Garage streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je OK Garage net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je OK Garage hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je OK Garage helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

OK Garage torrent

Denk je dat je om OK Garage te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

OK Garage trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of OK Garage de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.