OK Garage
%
48

OK Garage

Nu kijken

Kijk OK Garage

Moeite met waar je nou OK Garage moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor OK Garage

Samenvatting

A lovely school teacher finds herself the victim of a scam artist - a garage owner who delights in ripping off his customers. Soon, she has two eager young men, her lizard-loving neighbour and his friend, on her side to help her exact revenge on the sleazy mechanic, who is the leader of a stolen car ring.

Regisseur en acteurs

 • Brandon Cole portrait

  Brandon Cole

  Director

 • Lili Taylor portait

  Lili Taylor

  Rachel

 • John Turturro portait

  John Turturro

  Johnny Candellano

 • Will Patton portait

  Will Patton

  Sean

 • Olek Krupa portait

  Olek Krupa

  Yannick

 • Richard Bright portait

  Richard Bright

  Louis

 • Joseph Maher portait

  Joseph Maher

  Mr. Lilly

 • Gemma Jones portait

  Gemma Jones

  Mrs. Wiggins

 • Aida Turturro portait

  Aida Turturro

  Mary the Bartender

OK Garage

Op zoek naar OK Garage? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

OK Garage streamen

Het streamen van movies als OK Garage heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als OK Garage waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je OK Garage dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

OK Garage downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als OK Garage te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

OK Garage torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

OK Garage trailer

Weet je nog niet zeker of OK Garage jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.