OK Garage
%
48

OK Garage

Nu kijken

Kijk OK Garage

Moeite met waar je nou OK Garage moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor OK Garage

Samenvatting

A lovely school teacher finds herself the victim of a scam artist - a garage owner who delights in ripping off his customers. Soon, she has two eager young men, her lizard-loving neighbour and his friend, on her side to help her exact revenge on the sleazy mechanic, who is the leader of a stolen car ring.

Regisseur en acteurs

 • Brandon Cole portrait

  Brandon Cole

  Director

 • Lili Taylor portait

  Lili Taylor

  Rachel

 • John Turturro portait

  John Turturro

  Johnny Candellano

 • Will Patton portait

  Will Patton

  Sean

 • Olek Krupa portait

  Olek Krupa

  Yannick

 • Richard Bright portait

  Richard Bright

  Louis

 • Joseph Maher portait

  Joseph Maher

  Mr. Lilly

 • Gemma Jones portait

  Gemma Jones

  Mrs. Wiggins

 • Aida Turturro portait

  Aida Turturro

  Mary the Bartender

OK Garage

Wil je OK Garage kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1998 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

OK Garage streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je OK Garage niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je OK Garage zelfs gratis bekijken.

OK Garage downloaden

Wil je OK Garage ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je OK Garage overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

OK Garage torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van OK Garage is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

OK Garage trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of OK Garage de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.