All Roads Lead to Rome
%
48

All Roads Lead to Rome

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk All Roads Lead to Rome

Moeite met waar je nou All Roads Lead to Rome moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor All Roads Lead to Rome

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

De strikte New Yorkse single mum Maggie neemt in deze zonnige romkom haar lastige dochter Summer op sleeptouw naar Toscane. Vooral om wat quality time met haar te hebben, maar Maggie vind 't ook wel heel leuk als ze daar ex Luca tegen het gebronsde lijf loopt. Al snel delen ze zelfs een auto naar Rome, want Luca's eigengereide moeder Carmen en Summer vluchten richting de Italiaanse hoofdstad. Voor de één is Rome op de route naar haar "bad boy" in New York, de ander wil er trouwen met de liefde van haar leven...

Regisseur en acteurs

 • Ella Lemhagen portait

  Ella Lemhagen

  Director

 • Sarah Jessica Parker portait

  Sarah Jessica Parker

  Maggie

 • Paz Vega portait

  Paz Vega

  Giulia Carni

 • Claudia Cardinale portait

  Claudia Cardinale

  Carmen

 • Raoul Bova portait

  Raoul Bova

  Luca

 • Rosie Day portait

  Rosie Day

  Summer

 • Nadir Caselli portait

  Nadir Caselli

  Valentina

 • Marco Bonini portrait

  Marco Bonini

  Inspector Moravia

 • Shel Shapiro portrait

  Shel Shapiro

  Marcellino

Trailers

All Roads Lead to Rome

Veel gehoord over All Roads Lead to Rome en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt All Roads Lead to Rome heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

All Roads Lead to Rome streamen

Wil je All Roads Lead to Rome, de movie met Sarah Jessica Parker, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je All Roads Lead to Rome zelfs gratis kijken.

All Roads Lead to Rome downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je All Roads Lead to Rome ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet All Roads Lead to Rome er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

All Roads Lead to Rome torrent

Op zoek naar een torrent van All Roads Lead to Rome? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van All Roads Lead to Rome te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

All Roads Lead to Rome trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van All Roads Lead to Rome. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.