All Roads Lead to Rome
%
48

All Roads Lead to Rome

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk All Roads Lead to Rome

Moeite met waar je nou All Roads Lead to Rome moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor All Roads Lead to Rome

Bekijk nog 12 bronnen

Samenvatting

De strikte New Yorkse single mum Maggie neemt in deze zonnige romkom haar lastige dochter Summer op sleeptouw naar Toscane. Vooral om wat quality time met haar te hebben, maar Maggie vind 't ook wel heel leuk als ze daar ex Luca tegen het gebronsde lijf loopt. Al snel delen ze zelfs een auto naar Rome, want Luca's eigengereide moeder Carmen en Summer vluchten richting de Italiaanse hoofdstad. Voor de één is Rome op de route naar haar "bad boy" in New York, de ander wil er trouwen met de liefde van haar leven...

Regisseur en acteurs

 • Ella Lemhagen portait

  Ella Lemhagen

  Director

 • Sarah Jessica Parker portait

  Sarah Jessica Parker

  Maggie

 • Paz Vega portait

  Paz Vega

  Giulia Carni

 • Claudia Cardinale portait

  Claudia Cardinale

  Carmen

 • Raoul Bova portait

  Raoul Bova

  Luca

 • Rosie Day portait

  Rosie Day

  Summer

 • Nadir Caselli portait

  Nadir Caselli

  Valentina

 • Marco Bonini portrait

  Marco Bonini

  Inspector Moravia

 • Shel Shapiro portrait

  Shel Shapiro

  Marcellino

Trailers

All Roads Lead to Rome

Op zoek naar All Roads Lead to Rome? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

All Roads Lead to Rome streamen

Het streamen van movies als All Roads Lead to Rome heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als All Roads Lead to Rome waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je All Roads Lead to Rome dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

All Roads Lead to Rome downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als All Roads Lead to Rome te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

All Roads Lead to Rome torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

All Roads Lead to Rome trailer

Weet je nog niet zeker of All Roads Lead to Rome jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.