All Roads Lead to Rome
%
48

All Roads Lead to Rome

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk All Roads Lead to Rome

Moeite met waar je nou All Roads Lead to Rome moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor All Roads Lead to Rome

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

De strikte New Yorkse single mum Maggie (Sarah Jessica Parker) neemt in deze zonnige romkom haar lastige dochter Summer (Rosie Day) op sleeptouw naar Toscane. Vooral om wat quality time met haar te hebben, maar Maggie vind 't ook wel heel leuk als ze daar ex Luca (Raoul Bova) tegen het gebronsde lijf loopt. Al snel delen ze zelfs een auto naar Rome, want Luca's eigengereide moeder Carmen (Claudia Cardinale) en Summer vluchten richting de Italiaanse hoofdstad. Voor de één is Rome op de route naar haar "bad boy" in New York, de ander wil er trouwen met de liefde van haar leven…

Regisseur en acteurs

 • Ella Lemhagen portait

  Ella Lemhagen

  Director

 • Sarah Jessica Parker portait

  Sarah Jessica Parker

  Maggie

 • Paz Vega portait

  Paz Vega

  Giulia Carni

 • Claudia Cardinale portait

  Claudia Cardinale

  Carmen

 • Raoul Bova portait

  Raoul Bova

  Luca

 • Rosie Day portait

  Rosie Day

  Summer

 • Nadir Caselli portait

  Nadir Caselli

  Valentina

 • Marco Bonini portrait

  Marco Bonini

  Inspector Moravia

 • Shel Shapiro portrait

  Shel Shapiro

  Marcellino

Trailers

All Roads Lead to Rome

Wil je All Roads Lead to Rome kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2016 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

All Roads Lead to Rome streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je All Roads Lead to Rome niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je All Roads Lead to Rome zelfs gratis bekijken.

All Roads Lead to Rome downloaden

Wil je All Roads Lead to Rome ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je All Roads Lead to Rome overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

All Roads Lead to Rome torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van All Roads Lead to Rome is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

All Roads Lead to Rome trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of All Roads Lead to Rome de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.