All Roads Lead to Rome
%
48

All Roads Lead to Rome

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk All Roads Lead to Rome

Moeite met waar je nou All Roads Lead to Rome moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor All Roads Lead to Rome

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

De strikte New Yorkse single mum Maggie (Sarah Jessica Parker) neemt in deze zonnige romkom haar lastige dochter Summer (Rosie Day) op sleeptouw naar Toscane. Vooral om wat quality time met haar te hebben, maar Maggie vind 't ook wel heel leuk als ze daar ex Luca (Raoul Bova) tegen het gebronsde lijf loopt. Al snel delen ze zelfs een auto naar Rome, want Luca's eigengereide moeder Carmen (Claudia Cardinale) en Summer vluchten richting de Italiaanse hoofdstad. Voor de één is Rome op de route naar haar "bad boy" in New York, de ander wil er trouwen met de liefde van haar leven…

Regisseur en acteurs

 • Ella Lemhagen portait

  Ella Lemhagen

  Director

 • Sarah Jessica Parker portait

  Sarah Jessica Parker

  Maggie

 • Paz Vega portait

  Paz Vega

  Giulia Carni

 • Claudia Cardinale portait

  Claudia Cardinale

  Carmen

 • Raoul Bova portait

  Raoul Bova

  Luca

 • Rosie Day portait

  Rosie Day

  Summer

 • Nadir Caselli portait

  Nadir Caselli

  Valentina

 • Marco Bonini portrait

  Marco Bonini

  Inspector Moravia

 • Shel Shapiro portrait

  Shel Shapiro

  Marcellino

Trailers

All Roads Lead to Rome

Zin om All Roads Lead to Rome lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om All Roads Lead to Rome te bekijken voor je op een rijtje.

All Roads Lead to Rome downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je All Roads Lead to Rome downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van All Roads Lead to Rome. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet All Roads Lead to Rome er ook in SD heel goed uit.

All Roads Lead to Rome streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je All Roads Lead to Rome net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je All Roads Lead to Rome hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je All Roads Lead to Rome helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

All Roads Lead to Rome torrent

Denk je dat je om All Roads Lead to Rome te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

All Roads Lead to Rome trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of All Roads Lead to Rome de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.