All Stars
%
72

All Stars

Kijk All Stars

Moeite met waar je nou All Stars moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Zeven vrienden verliezen zich al vijftien jaar iedere zondag op een koude grasmat in hun gemeenschappelijke liefde: voetbal. Ondanks al het plezier dat ze beleven, gaat hun leven buiten het veld een steeds belangrijkere rol spelen. De verschillen tussen de vrienden worden gaandeweg groter. In de dagen voor en tijdens hun historische 500ste wedstrijd leren de jongens elkaar de waarde van hun vriendschap en vooral zichzelf kennen.

Regisseur en acteurs

 • Jean van de Velde portrait

  Jean van de Velde

  Director

 • Antonie Kamerling portait

  Antonie Kamerling

  Hero

 • Danny de Munk portait

  Danny de Munk

  Bram

 • Thomas Acda portait

  Thomas Acda

  Willem

 • Peter Paul Muller portait

  Peter Paul Muller

  Mark

 • Plien van Bennekom portrait

  Plien van Bennekom

  Sas

 • Raymi Sambo portait

  Raymi Sambo

  Paul

 • Kasper van Kooten portait

  Kasper van Kooten

  Peter

All Stars

Benieuwd naar All Stars? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als All Stars kunt bekijken.

All Stars streamen

Wil je All Stars streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je All Stars gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

All Stars downloaden

movies als All Stars kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar All Stars. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van All Stars. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

All Stars torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om All Stars te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

All Stars trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of All Stars je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!