All Stars
%
72

All Stars

Kijk All Stars

Moeite met waar je nou All Stars moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Zeven vrienden verliezen zich al vijftien jaar iedere zondag op een koude grasmat in hun gemeenschappelijke liefde: voetbal. Ondanks al het plezier dat ze beleven, gaat hun leven buiten het veld een steeds belangrijkere rol spelen. De verschillen tussen de vrienden worden gaandeweg groter. In de dagen voor en tijdens hun historische 500ste wedstrijd leren de jongens elkaar de waarde van hun vriendschap en vooral zichzelf kennen.

Regisseur en acteurs

 • Jean van de Velde portrait

  Jean van de Velde

  Director

 • Antonie Kamerling portait

  Antonie Kamerling

  Hero

 • Danny de Munk portait

  Danny de Munk

  Bram

 • Thomas Acda portait

  Thomas Acda

  Willem

 • Peter Paul Muller portait

  Peter Paul Muller

  Mark

 • Plien van Bennekom portrait

  Plien van Bennekom

  Sas

 • Raymi Sambo portait

  Raymi Sambo

  Paul

 • Kasper van Kooten portait

  Kasper van Kooten

  Peter

All Stars

Zin om All Stars lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Demovie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om All Stars te bekijken voor je op een rijtje.

All Stars downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je All Stars downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van All Stars. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet All Stars er ook in SD heel goed uit.

All Stars streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je All Stars net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je All Stars hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je All Stars helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

All Stars torrent

Denk je dat je om All Stars te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

All Stars trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of All Stars de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.