All Stars 2 Old Stars
%
62

All Stars 2 Old Stars

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk All Stars 2 Old Stars

Moeite met waar je nou All Stars 2 Old Stars moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor All Stars 2 Old Stars

Bekijk nog 7 bronnen

Samenvatting

Door een onverwachts huwelijk van één van de leden van het voetbalelftal Swift Boys, trakteren de jongens zichzelf in op een "ouderwets trainingskamp" in de vorm van een lang weekend Barcelona, inclusief het bijwonen van 'El Clasico'. Maar bij de Swift Boys gaat niets volgens plan. Noodgedwongen haasten ze zich in het busje van Harry's Tuincentrum om op tijd in Barcelona aan te komen, met onderweg de nodige obstakels: het Belgische wegennet, Duitse vakantiegangers en de Franse politie. Gaandeweg vragen de jongens zich af wat er van hun ooit zo mooie toekomstplannen terecht is gekomen. Of ze het leven leiden dat ze ooit voor ogen hadden en of de "tweede helft" nu al begonnen is...

Regisseur en acteurs

 • Jean van de Velde portrait

  Jean van de Velde

  Director

 • Danny de Munk portait

  Danny de Munk

  Bram

 • Daniël Boissevain portait

  Daniël Boissevain

  Johnny

 • Peter Paul Muller portait

  Peter Paul Muller

  Mark

 • Thomas Acda portait

  Thomas Acda

  Willem

 • Raymi Sambo portait

  Raymi Sambo

  Paul

 • Cas Jansen portait

  Cas Jansen

  Nemo

 • Kasper van Kooten portait

  Kasper van Kooten

  Peter

 • Antonie Kamerling portait

  Antonie Kamerling

  Hero (archive footage)

Trailers

All Stars 2 Old Stars

Zin om All Stars 2 Old Stars lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om All Stars 2 Old Stars te bekijken voor je op een rijtje.

All Stars 2 Old Stars downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je All Stars 2 Old Stars downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van All Stars 2 Old Stars. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet All Stars 2 Old Stars er ook in SD heel goed uit.

All Stars 2 Old Stars streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je All Stars 2 Old Stars net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je All Stars 2 Old Stars hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je All Stars 2 Old Stars helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

All Stars 2 Old Stars torrent

Denk je dat je om All Stars 2 Old Stars te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

All Stars 2 Old Stars trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of All Stars 2 Old Stars de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.