All Stars 2 Old Stars
%
62

All Stars 2 Old Stars

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk All Stars 2 Old Stars

Moeite met waar je nou All Stars 2 Old Stars moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor All Stars 2 Old Stars

Samenvatting

Door een onverwachts huwelijk van één van de leden van het voetbalelftal Swift Boys, trakteren de jongens zichzelf in op een "ouderwets trainingskamp" in de vorm van een lang weekend Barcelona, inclusief het bijwonen van 'El Clasico'. Maar bij de Swift Boys gaat niets volgens plan. Noodgedwongen haasten ze zich in het busje van Harry's Tuincentrum om op tijd in Barcelona aan te komen, met onderweg de nodige obstakels: het Belgische wegennet, Duitse vakantiegangers en de Franse politie. Gaandeweg vragen de jongens zich af wat er van hun ooit zo mooie toekomstplannen terecht is gekomen. Of ze het leven leiden dat ze ooit voor ogen hadden en of de "tweede helft" nu al begonnen is...

Regisseur en acteurs

 • Jean van de Velde portrait

  Jean van de Velde

  Director

 • Danny de Munk portait

  Danny de Munk

  Bram

 • Daniël Boissevain portait

  Daniël Boissevain

  Johnny

 • Peter Paul Muller portait

  Peter Paul Muller

  Mark

 • Thomas Acda portait

  Thomas Acda

  Willem

 • Raymi Sambo portait

  Raymi Sambo

  Paul

 • Cas Jansen portait

  Cas Jansen

  Nemo

 • Kasper van Kooten portait

  Kasper van Kooten

  Peter

 • Antonie Kamerling portait

  Antonie Kamerling

  Hero (archive footage)

Trailers

All Stars 2 Old Stars

Benieuwd naar All Stars 2 Old Stars? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als All Stars 2 Old Stars kunt bekijken.

All Stars 2 Old Stars streamen

Wil je All Stars 2 Old Stars streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je All Stars 2 Old Stars gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

All Stars 2 Old Stars downloaden

movies als All Stars 2 Old Stars kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar All Stars 2 Old Stars. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van All Stars 2 Old Stars. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

All Stars 2 Old Stars torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om All Stars 2 Old Stars te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

All Stars 2 Old Stars trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of All Stars 2 Old Stars je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!