All Stars 2 Old Stars
%
62

All Stars 2 Old Stars

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk All Stars 2 Old Stars

Moeite met waar je nou All Stars 2 Old Stars moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor All Stars 2 Old Stars

Bekijk nog 6 bronnen

Samenvatting

Door een onverwachts huwelijk van één van de leden van het voetbalelftal Swift Boys, trakteren de jongens zichzelf in op een "ouderwets trainingskamp" in de vorm van een lang weekend Barcelona, inclusief het bijwonen van 'El Clasico'. Maar bij de Swift Boys gaat niets volgens plan. Noodgedwongen haasten ze zich in het busje van Harry's Tuincentrum om op tijd in Barcelona aan te komen, met onderweg de nodige obstakels: het Belgische wegennet, Duitse vakantiegangers en de Franse politie. Gaandeweg vragen de jongens zich af wat er van hun ooit zo mooie toekomstplannen terecht is gekomen. Of ze het leven leiden dat ze ooit voor ogen hadden en of de "tweede helft" nu al begonnen is...

Regisseur en acteurs

 • Jean van de Velde portrait

  Jean van de Velde

  Director

 • Danny de Munk portait

  Danny de Munk

  Bram

 • Daniël Boissevain portait

  Daniël Boissevain

  Johnny

 • Peter Paul Muller portait

  Peter Paul Muller

  Mark

 • Thomas Acda portait

  Thomas Acda

  Willem

 • Raymi Sambo portait

  Raymi Sambo

  Paul

 • Cas Jansen portait

  Cas Jansen

  Nemo

 • Kasper van Kooten portait

  Kasper van Kooten

  Peter

 • Antonie Kamerling portait

  Antonie Kamerling

  Hero (archive footage)

Trailers

All Stars 2 Old Stars

Veel gehoord over All Stars 2 Old Stars en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt All Stars 2 Old Stars heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

All Stars 2 Old Stars streamen

Wil je All Stars 2 Old Stars, de movie met Danny de Munk, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je All Stars 2 Old Stars zelfs gratis kijken.

All Stars 2 Old Stars downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je All Stars 2 Old Stars ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet All Stars 2 Old Stars er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

All Stars 2 Old Stars torrent

Op zoek naar een torrent van All Stars 2 Old Stars? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van All Stars 2 Old Stars te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

All Stars 2 Old Stars trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van All Stars 2 Old Stars. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.