All Stars 2: Old Stars
%
62

All Stars 2: Old Stars

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk All Stars 2: Old Stars

Moeite met waar je nou All Stars 2: Old Stars moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor All Stars 2: Old Stars

Bekijk nog 6 bronnen

Samenvatting

Door een onverwachts huwelijk van één van de leden van het voetbalelftal Swift Boys, trakteren de jongens zichzelf in op een "ouderwets trainingskamp" in de vorm van een lang weekend Barcelona, inclusief het bijwonen van 'El Clasico'. Maar bij de Swift Boys gaat niets volgens plan. Noodgedwongen haasten ze zich in het busje van Harry's Tuincentrum om op tijd in Barcelona aan te komen, met onderweg de nodige obstakels: het Belgische wegennet, Duitse vakantiegangers en de Franse politie. Gaandeweg vragen de jongens zich af wat er van hun ooit zo mooie toekomstplannen terecht is gekomen. Of ze het leven leiden dat ze ooit voor ogen hadden en of de "tweede helft" nu al begonnen is...

Regisseur en acteurs

 • Jean van de Velde portrait

  Jean van de Velde

  Director

 • Danny de Munk portait

  Danny de Munk

  Bram

 • Daniël Boissevain portait

  Daniël Boissevain

  Johnny

 • Peter Paul Muller portait

  Peter Paul Muller

  Mark

 • Thomas Acda portait

  Thomas Acda

  Willem

 • Raymi Sambo portait

  Raymi Sambo

  Paul

 • Cas Jansen portait

  Cas Jansen

  Nemo

 • Kasper van Kooten portait

  Kasper van Kooten

  Peter

 • Antonie Kamerling portait

  Antonie Kamerling

  Hero (archive footage)

Trailers

All Stars 2: Old Stars

Wil je All Stars 2: Old Stars kijken? De movie van Jean van de Velde uit 2011 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om All Stars 2: Old Stars op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om All Stars 2: Old Stars met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

All Stars 2: Old Stars downloaden

Het downloaden van All Stars 2: Old Stars is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je All Stars 2: Old Stars ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

All Stars 2: Old Stars streamen

Het streamen van All Stars 2: Old Stars heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je All Stars 2: Old Stars online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar All Stars 2: Old Stars kijkt. Ideaal!

All Stars 2: Old Stars torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van All Stars 2: Old Stars. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

All Stars 2: Old Stars trailer

Bekijk eerst even de trailer van All Stars 2: Old Stars voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.