All Summer in a Day
%
78

All Summer in a Day

Kijk All Summer in a Day

Moeite met waar je nou All Summer in a Day moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Based on the story by Ray Bradbury. Set on a planet where the sun shines for just a few minutes once every nine years, this is a classic tale of suffering and forgiveness. A classroom full of young children are excited to hear that today the rain will stop. However, they are also resentful of a new classmate from Earth who remembers what it's like to see the sun. "This gripping, unsettling production softens the original story’s abrupt conclusion without diminishing its punch. A masterful work." - Booklist. Winner of a CINE Golden Eagle, and honored by Instructor Magazine as one of the 25 Best Films of the Year.

All Summer in a Day

Zin om All Summer in a Day lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De familie-/kinderfilm movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om All Summer in a Day te bekijken voor je op een rijtje.

All Summer in a Day downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je All Summer in a Day downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van All Summer in a Day. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet All Summer in a Day er ook in SD heel goed uit.

All Summer in a Day streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je All Summer in a Day net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je All Summer in a Day hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je All Summer in a Day helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

All Summer in a Day torrent

Denk je dat je om All Summer in a Day te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

All Summer in a Day trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of All Summer in a Day de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.