All the Money in the World

All the Money in the World

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk All the Money in the World

Moeite met waar je nou All the Money in the World moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor All the Money in the World

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Oliemagnaat J.P. Getty (Christopher Plummer) is de rijkste man ter wereld, wanneer in de zomer van 1973 zijn kleinzoon in Rome ontvoerd wordt door de Italiaanse maffia. De ontvoerders eisen 17 miljoen dollar. Wanneer de miljardair weigert een cent te betalen voor de jongen, ontvangt zijn familie het afgesneden oor van de jongen. Wanhopig om haar zoon te redden alvorens hij verder in stukjes wordt gesneden, besluit zijn moeder Gail (Michelle Williams) zelf te onderhandelen met de ontvoerders. Zelfs met de hulp van een ex-CIA agent (Mark Wahlberg) zal Gail vindingrijk moeten zijn om haar zoon te bevrijden zonder geld.

Regisseur en acteurs

 • Ridley Scott portait

  Ridley Scott

  Director

 • Michelle Williams portait

  Michelle Williams

  Gail Harris

 • Kevin Spacey portait

  Kevin Spacey

  J. Paul Getty Jr.

 • Mark Wahlberg portait

  Mark Wahlberg

  Fletcher Chase

 • Charlie Plummer portrait

  Charlie Plummer

  J. Paul Getty III

 • Charlie Shotwell portrait

  Charlie Shotwell

  Young J. Paul Getty III

Trailers

All the Money in the World

Benieuwd naar All the Money in the World? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als All the Money in the World kunt bekijken.

All the Money in the World streamen

Wil je All the Money in the World streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je All the Money in the World gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

All the Money in the World downloaden

movies als All the Money in the World kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar All the Money in the World. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van All the Money in the World. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

All the Money in the World torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om All the Money in the World te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

All the Money in the World trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of All the Money in the World je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!