All the Money in the World

All the Money in the World

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk All the Money in the World

Moeite met waar je nou All the Money in the World moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor All the Money in the World

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Oliemagnaat J.P. Getty (Christopher Plummer) is de rijkste man ter wereld. Wanneer in de zomer van 1973 zijn kleinzoon in Rome wordt ontvoerd door de Italiaanse maffia, eist men 17 miljoen dollar aan losgeld. De miljardair weigert echter ook maar één cent te betalen, waarna de familie het afgesneden oor van de jongen ontvangt. Wanhopig om haar zoon te redden alvorens hij verder in stukjes wordt gesneden, besluit zijn moeder Gail (Michelle Williams) om zelf te onderhandelen met de ontvoerders. Zelfs met de hulp van een ex-CIA-agent (Mark Wahlberg) zal Gail vindingrijk moeten zijn om zonder geld haar zoon te bevrijden. Meester-cineast Ridley Scott (Alien, Blade Runner, Gladiator) tekent voor een episch kat-en-muisspel tussen de Getty-familie, de maffia en de sensatiebeluste paparazzi. Hij kan daarbij rekenen op een sterrencast, met onder anderen Christopher Plummer (The Sound of Music, A Beautiful Mind), Michelle Williams (Shutter Island, Manchester by the Sea) en Mark Wahlberg (The Departed).

Regisseur en acteurs

 • Ridley Scott portait

  Ridley Scott

  Director

 • Michelle Williams portait

  Michelle Williams

  Gail Harris

 • Kevin Spacey portait

  Kevin Spacey

  J. Paul Getty Jr.

 • Mark Wahlberg portait

  Mark Wahlberg

  Fletcher Chase

 • Charlie Plummer portrait

  Charlie Plummer

  J. Paul Getty III

 • Charlie Shotwell portrait

  Charlie Shotwell

  Young J. Paul Getty III

Trailers

All the Money in the World

Wil je All the Money in the World kijken? De movie van Ridley Scott uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om All the Money in the World op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om All the Money in the World met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

All the Money in the World downloaden

Het downloaden van All the Money in the World is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je All the Money in the World ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

All the Money in the World streamen

Het streamen van All the Money in the World heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je All the Money in the World online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar All the Money in the World kijkt. Ideaal!

All the Money in the World torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van All the Money in the World. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

All the Money in the World trailer

Bekijk eerst even de trailer van All the Money in the World voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.