All the Money in the World

All the Money in the World

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk All the Money in the World

Moeite met waar je nou All the Money in the World moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor All the Money in the World

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Oliemagnaat J.P. Getty (Christopher Plummer) is de rijkste man ter wereld. Wanneer in de zomer van 1973 zijn kleinzoon in Rome wordt ontvoerd door de Italiaanse maffia, eist men 17 miljoen dollar aan losgeld. De miljardair weigert echter ook maar één cent te betalen, waarna de familie het afgesneden oor van de jongen ontvangt. Wanhopig om haar zoon te redden alvorens hij verder in stukjes wordt gesneden, besluit zijn moeder Gail (Michelle Williams) om zelf te onderhandelen met de ontvoerders. Zelfs met de hulp van een ex-CIA-agent (Mark Wahlberg) zal Gail vindingrijk moeten zijn om zonder geld haar zoon te bevrijden. Meester-cineast Ridley Scott (Alien, Blade Runner, Gladiator) tekent voor een episch kat-en-muisspel tussen de Getty-familie, de maffia en de sensatiebeluste paparazzi. Hij kan daarbij rekenen op een sterrencast, met onder anderen Christopher Plummer (The Sound of Music, A Beautiful Mind), Michelle Williams (Shutter Island, Manchester by the Sea) en Mark Wahlberg (The Departed).

Regisseur en acteurs

 • Ridley Scott portait

  Ridley Scott

  Director

 • Michelle Williams portait

  Michelle Williams

  Gail Harris

 • Kevin Spacey portait

  Kevin Spacey

  J. Paul Getty Jr.

 • Mark Wahlberg portait

  Mark Wahlberg

  Fletcher Chase

 • Charlie Plummer portrait

  Charlie Plummer

  J. Paul Getty III

 • Charlie Shotwell portrait

  Charlie Shotwell

  Young J. Paul Getty III

Trailers

All the Money in the World

Wil je All the Money in the World kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

All the Money in the World streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je All the Money in the World niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je All the Money in the World zelfs gratis bekijken.

All the Money in the World downloaden

Wil je All the Money in the World ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je All the Money in the World overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

All the Money in the World torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van All the Money in the World is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

All the Money in the World trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of All the Money in the World de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.