All the Money in the World

All the Money in the World

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk All the Money in the World

Moeite met waar je nou All the Money in the World moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor All the Money in the World

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Oliemagnaat J.P. Getty (Christopher Plummer) is de rijkste man ter wereld. Wanneer in de zomer van 1973 zijn kleinzoon in Rome wordt ontvoerd door de Italiaanse maffia, eist men 17 miljoen dollar aan losgeld. De miljardair weigert echter ook maar één cent te betalen, waarna de familie het afgesneden oor van de jongen ontvangt. Wanhopig om haar zoon te redden alvorens hij verder in stukjes wordt gesneden, besluit zijn moeder Gail (Michelle Williams) om zelf te onderhandelen met de ontvoerders. Zelfs met de hulp van een ex-CIA-agent (Mark Wahlberg) zal Gail vindingrijk moeten zijn om zonder geld haar zoon te bevrijden. Meester-cineast Ridley Scott (Alien, Blade Runner, Gladiator) tekent voor een episch kat-en-muisspel tussen de Getty-familie, de maffia en de sensatiebeluste paparazzi. Hij kan daarbij rekenen op een sterrencast, met onder anderen Christopher Plummer (The Sound of Music, A Beautiful Mind), Michelle Williams (Shutter Island, Manchester by the Sea) en Mark Wahlberg (The Departed).

Regisseur en acteurs

 • Ridley Scott portait

  Ridley Scott

  Director

 • Michelle Williams portait

  Michelle Williams

  Gail Harris

 • Kevin Spacey portait

  Kevin Spacey

  J. Paul Getty Jr.

 • Mark Wahlberg portait

  Mark Wahlberg

  Fletcher Chase

 • Charlie Plummer portrait

  Charlie Plummer

  J. Paul Getty III

 • Charlie Shotwell portrait

  Charlie Shotwell

  Young J. Paul Getty III

Trailers

All the Money in the World

Veel gehoord over All the Money in the World en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt All the Money in the World heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

All the Money in the World streamen

Wil je All the Money in the World, de movie met Michelle Williams, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je All the Money in the World zelfs gratis kijken.

All the Money in the World downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je All the Money in the World ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet All the Money in the World er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

All the Money in the World torrent

Op zoek naar een torrent van All the Money in the World? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van All the Money in the World te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

All the Money in the World trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van All the Money in the World. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.