Tous les matins du monde
%
76

Tous les matins du monde

Kijk Tous les matins du monde

Moeite met waar je nou Tous les matins du monde moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Parijs, de tweede helft van de zeventiende eeuw. De sombere violist Monsieur de Sainte Colombe is een grootmeester van de viola da gamba. Na de dood van zijn vrouw leeft hij enkel nog voor zijn muziek. Ondanks het feit dat hij zich afsluit van de wereld, is zijn muziek bekend en zijn naam valt zelfs op het hof van Louis XIV. Maar de Sainte Colombe weigert om daar op te treden. Op een dag ontmoet hij Marin Marais, een jongeman die vioolles wil krijgen. Die ontpopt zich tot een bijzonder begaafde, maar ook ambitieuze muzikant. De confrontatie tussen de twee tegenpolen is bijzonder heftig ...

Regisseur en acteurs

 • Alain Corneau portait

  Alain Corneau

  Director

 • Jean-Pierre Marielle portait

  Jean-Pierre Marielle

  Monsieur de Sainte Colombe

 • Gérard Depardieu portait

  Gérard Depardieu

  Marin Marais

 • Anne Brochet portait

  Anne Brochet

  Madeleine de Sainte Colombe

 • Guillaume Depardieu portait

  Guillaume Depardieu

  Young Marin Marais

 • Carole Richert portait

  Carole Richert

  Toinette de Sainte Colombe

Tous les matins du monde

Wil je Tous les matins du monde kijken? De movie van Alain Corneau uit 1991 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Tous les matins du monde op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Tous les matins du monde met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Tous les matins du monde downloaden

Het downloaden van Tous les matins du monde is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Tous les matins du monde ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Tous les matins du monde streamen

Het streamen van Tous les matins du monde heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Tous les matins du monde online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Tous les matins du monde kijkt. Ideaal!

Tous les matins du monde torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Tous les matins du monde. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Tous les matins du monde trailer

Bekijk eerst even de trailer van Tous les matins du monde voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.