Tous les matins du monde
%
76

Tous les matins du monde

Kijk Tous les matins du monde

Moeite met waar je nou Tous les matins du monde moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Parijs, de tweede helft van de zeventiende eeuw. De sombere violist Monsieur de Sainte Colombe is een grootmeester van de viola da gamba. Na de dood van zijn vrouw leeft hij enkel nog voor zijn muziek. Ondanks het feit dat hij zich afsluit van de wereld, is zijn muziek bekend en zijn naam valt zelfs op het hof van Louis XIV. Maar de Sainte Colombe weigert om daar op te treden. Op een dag ontmoet hij Marin Marais, een jongeman die vioolles wil krijgen. Die ontpopt zich tot een bijzonder begaafde, maar ook ambitieuze muzikant. De confrontatie tussen de twee tegenpolen is bijzonder heftig ...

Regisseur en acteurs

 • Alain Corneau portait

  Alain Corneau

  Director

 • Jean-Pierre Marielle portait

  Jean-Pierre Marielle

  Monsieur de Sainte Colombe

 • Gérard Depardieu portait

  Gérard Depardieu

  Marin Marais

 • Anne Brochet portait

  Anne Brochet

  Madeleine de Sainte Colombe

 • Guillaume Depardieu portait

  Guillaume Depardieu

  Young Marin Marais

 • Carole Richert portait

  Carole Richert

  Toinette de Sainte Colombe

Tous les matins du monde

Benieuwd naar Tous les matins du monde? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Tous les matins du monde kunt bekijken.

Tous les matins du monde streamen

Wil je Tous les matins du monde streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Tous les matins du monde gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Tous les matins du monde downloaden

movies als Tous les matins du monde kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Tous les matins du monde. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Tous les matins du monde. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Tous les matins du monde torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Tous les matins du monde te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Tous les matins du monde trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Tous les matins du monde je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!