Tous les matins du monde
%
76

Tous les matins du monde

Kijk Tous les matins du monde

Moeite met waar je nou Tous les matins du monde moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Parijs, de tweede helft van de zeventiende eeuw. De sombere violist Monsieur de Sainte Colombe is een grootmeester van de viola da gamba. Na de dood van zijn vrouw leeft hij enkel nog voor zijn muziek. Ondanks het feit dat hij zich afsluit van de wereld, is zijn muziek bekend en zijn naam valt zelfs op het hof van Louis XIV. Maar de Sainte Colombe weigert om daar op te treden. Op een dag ontmoet hij Marin Marais, een jongeman die vioolles wil krijgen. Die ontpopt zich tot een bijzonder begaafde, maar ook ambitieuze muzikant. De confrontatie tussen de twee tegenpolen is bijzonder heftig ...

Regisseur en acteurs

 • Alain Corneau portait

  Alain Corneau

  Director

 • Jean-Pierre Marielle portait

  Jean-Pierre Marielle

  Monsieur de Sainte Colombe

 • Gérard Depardieu portait

  Gérard Depardieu

  Marin Marais

 • Anne Brochet portait

  Anne Brochet

  Madeleine de Sainte Colombe

 • Guillaume Depardieu portait

  Guillaume Depardieu

  Young Marin Marais

 • Carole Richert portait

  Carole Richert

  Toinette de Sainte Colombe

Tous les matins du monde

Veel gehoord over Tous les matins du monde en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Tous les matins du monde heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Tous les matins du monde streamen

Wil je Tous les matins du monde, de movie met Jean-Pierre Marielle, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Tous les matins du monde zelfs gratis kijken.

Tous les matins du monde downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Tous les matins du monde ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Tous les matins du monde er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Tous les matins du monde torrent

Op zoek naar een torrent van Tous les matins du monde? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Tous les matins du monde te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Tous les matins du monde trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Tous les matins du monde. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.