All the President's Men
%
80

All the President's Men

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk All the President's Men

Moeite met waar je nou All the President's Men moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor All the President's Men

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

In de aanloop naar de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 1972 brengt journalist Bob Woodward van The Washington Post verslag uit over een inbraak in het hoofdkwartier van de Democraten in hotel Watergate in Washington DC. Het lijkt een onbeduidend voorval en het verbaast Woodward dan ook dat topadvocaten worden ingezet om de beklaagden te verdedigen. Bovendien hebben die beschuldigden blijkbaar banden met de Republikeinse partij. Woodward en zijn collega Carl Bernstein krijgen van hun hoofdredacteur de opdracht om de zaak verder uit te spitten. Samen gaan ze op zoek naar de ware toedracht van de inbraak en naar de opdrachtgevers. Ondanks grote Republikeinse obstructie leidt het spoor hen tot in de allerhoogste partij-echelons en zelfs tot in het Witte Huis, waar uiteindelijk ook president Richard Nixon in nauwe schoentjes komt te zitten...

Regisseur en acteurs

 • Alan J. Pakula portrait

  Alan J. Pakula

  director

 • Stephen Collins portrait

  Stephen Collins

  actor

 • Ned Beatty portrait

  Ned Beatty

  actor

 • Meredith Baxter portrait

  Meredith Baxter

  actor

 • Jane Alexander portrait

  Jane Alexander

  actor

 • Jason Robards portrait

  Jason Robards

  actor

 • Hal Holbrook portrait

  Hal Holbrook

  actor

 • Martin Balsam portrait

  Martin Balsam

  actor

 • Jack Warden portrait

  Jack Warden

  actor

 • Robert Redford portrait

  Robert Redford

  actor

 • Dustin Hoffman portrait

  Dustin Hoffman

  actor

Trailers

All the President's Men

Benieuwd naar All the President's Men? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als All the President's Men kunt bekijken.

All the President's Men streamen

Wil je All the President's Men streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je All the President's Men gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

All the President's Men downloaden

movies als All the President's Men kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar All the President's Men. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van All the President's Men. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

All the President's Men torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om All the President's Men te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

All the President's Men trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of All the President's Men je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!