All the Pretty Horses
%
58

All the Pretty Horses

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk All the Pretty Horses

Moeite met waar je nou All the Pretty Horses moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor All the Pretty Horses

Samenvatting

Oscar winnaar Matt Damon speelt in deze door Billy Bob Thornton geregisseerde film de rol van John Grady Cole, een jongen die samen met zijn beste vriend Texas verlaat en op zoek gaat naar het grote avontuur in Mexico. Ze belandden na een lange reis bij een prachtige haciënda waar ze werk vinden als paardentemmers. Grady wordt verliefd op Alejandra, de bloedmooie dochter van de rijke rancheigenaar. Hun relatie wordt echter op alle mogelijke manieren gedwarsboomd door Alejandra's vader en heeft ernstige gevolgen voor iedereen die erbij betrokken is...

Regisseur en acteurs

 • Billy Bob Thornton portait

  Billy Bob Thornton

  Director

 • Matt Damon portait

  Matt Damon

  John Grady Cole

 • Henry Thomas portait

  Henry Thomas

  Lacey Rawlins

 • Penélope Cruz portait

  Penélope Cruz

  Alejandra

 • Sam Shepard portait

  Sam Shepard

  J.C. Franklin

 • Robert Patrick portait

  Robert Patrick

  Cole

 • Lucas Black portait

  Lucas Black

  Jimmy Blevins

 • Jesse Plemons portait

  Jesse Plemons

  Young Grady

 • Rubén Blades portait

  Rubén Blades

  Don Hector de la Rocha y Villarreal

Trailers

All the Pretty Horses

Zin om All the Pretty Horses lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om All the Pretty Horses te bekijken voor je op een rijtje.

All the Pretty Horses downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je All the Pretty Horses downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van All the Pretty Horses. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet All the Pretty Horses er ook in SD heel goed uit.

All the Pretty Horses streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je All the Pretty Horses net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je All the Pretty Horses hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je All the Pretty Horses helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

All the Pretty Horses torrent

Denk je dat je om All the Pretty Horses te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

All the Pretty Horses trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of All the Pretty Horses de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.