All the Rage
%
56

All the Rage

Kijk All the Rage

Moeite met waar je nou All the Rage moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Het leven van de 9 hoofdpersonages in deze film draait om handwapens. Warren schiet de man met wie zijn vrouw Helen vreemdgaat neer met als excuus dat hij dacht dat hij een inbreker neerschoot, waarop zijn vrouw hem verlaat. Haar advocaat helpt Helen aan een baan voor een gestoorde computernerd die zijn handwapen nog wel eens in het rond zwaait in de richting van Helen. Tennel de ex-assistent van de computernerd werkt nu in een videotheek waar hij lastiggevallen wordt door Annabel Lee, een agressief straatkind die graag over mannen klaagt tegen haar pistoolgekke psychotische broer om hem pissig te krijgen. In het geheim begint Annabel een relatie met de advocaat die in het bezit is van zowel een handwapen als een homoseksuele geliefde, die jaloers wordt. Dit alles terwijl Warren in de gaten gehouden wordt door een (uiteraard gewapende) politieagent.

All the Rage

Benieuwd naar All the Rage? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als All the Rage kunt bekijken.

All the Rage streamen

Wil je All the Rage streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je All the Rage gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

All the Rage downloaden

movies als All the Rage kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar All the Rage. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van All the Rage. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

All the Rage torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om All the Rage te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

All the Rage trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of All the Rage je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!