All the way back to Liverpool

All the way back to Liverpool

Bekijk de trailer

Kijk All the way back to Liverpool

Moeite met waar je nou All the way back to Liverpool moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

All the way back to Liverpool - as the title suggests - is a journey. The documentary follows a group of musicians and friends as they write, rehearse and record new material to a strict three day deadline. It catches the creative process of making a record - how the initial idea for a song is developed through collaboration and improvisation - and how it changes once recording sessions start. Featuring: Mike Crossey, Paul Crowe, Ian McMillan and Lucy Styles

Regisseur en acteurs

 • Chandra Fleig portait

  Chandra Fleig

  Director

 • Mike Crossey portait

  Mike Crossey

  Actor

 • Lucy Styles portait

  Lucy Styles

  Actor

 • Ian McMillan portait

  Ian McMillan

  Actor

 • Paul Crowe portait

  Paul Crowe

  Actor

Trailers

All the way back to Liverpool

Zin om All the way back to Liverpool lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Demovie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om All the way back to Liverpool te bekijken voor je op een rijtje.

All the way back to Liverpool downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je All the way back to Liverpool downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van All the way back to Liverpool. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet All the way back to Liverpool er ook in SD heel goed uit.

All the way back to Liverpool streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je All the way back to Liverpool net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je All the way back to Liverpool hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je All the way back to Liverpool helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

All the way back to Liverpool torrent

Denk je dat je om All the way back to Liverpool te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

All the way back to Liverpool trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of All the way back to Liverpool de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.