The Deadly Game
%
44

The Deadly Game

Nu kijken

Kijk The Deadly Game

Moeite met waar je nou The Deadly Game moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Deadly Game

Samenvatting

A criminal is caught up in a game of cat-and-mouse between a London police boss and a crime lord. Set in contemporary London, THE DEADLY GAME is the tale of Riley (Toby Stephens), a high line professional heistmeister hired to pull off the ultimate sting. Caught between Parker (Rufus Sewell), head of a maverick police unit and Joseph Corso (Gabriel Byrne), a renowned and feared crime lord, Riley is unwittingly drawn into a deadly game of cat-and-mouse.

Regisseur en acteurs

 • George Isaac portrait

  George Isaac

  Director

 • Toby Stephens portait

  Toby Stephens

  Riley

 • Rufus Sewell portait

  Rufus Sewell

  Parker

 • Gabriel Byrne portait

  Gabriel Byrne

  Joseph Corso

 • Leo Gregory portait

  Leo Gregory

  Dixon

 • Pierre Mascolo portait

  Pierre Mascolo

  Mark Corso

 • Terence Maynard portait

  Terence Maynard

  Sands

 • Julian Sands portait

  Julian Sands

  Cutter

 • Elsa Pataky portait

  Elsa Pataky

  Sophia Peters

 • David Schofield portait

  David Schofield

  Police Commissioner

 • Neil Maskell portait

  Neil Maskell

  Actor

The Deadly Game

Zin om The Deadly Game lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De misdaad movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The Deadly Game te bekijken voor je op een rijtje.

The Deadly Game downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The Deadly Game downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Deadly Game. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The Deadly Game er ook in SD heel goed uit.

The Deadly Game streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The Deadly Game net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The Deadly Game hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The Deadly Game helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The Deadly Game torrent

Denk je dat je om The Deadly Game te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The Deadly Game trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of The Deadly Game de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.