Tous ensemble
%
67

Tous ensemble

Nu kijken

Kijk Tous ensemble

Moeite met waar je nou Tous ensemble moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Tous ensemble

Samenvatting

Vijf oude vrienden met zeer verschillende karakters besluiten bij elkaar te gaan wonen, omdat ze niet willen eindigen in een bejaardentehuis.

Regisseur en acteurs

 • Stéphane Robelin portrait

  Stéphane Robelin

  Director

 • Guy Bedos portait

  Guy Bedos

  Jean

 • Daniel Brühl portait

  Daniel Brühl

  Dirk

 • Geraldine Chaplin portait

  Geraldine Chaplin

  Annie

 • Jane Fonda portait

  Jane Fonda

  Jeanne

 • Claude Rich portait

  Claude Rich

  Claude

 • Pierre Richard portait

  Pierre Richard

  Albert

 • Bernard Malaka portrait

  Bernard Malaka

  Bernard

Tous ensemble

Benieuwd naar Tous ensemble? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Tous ensemble draait.

Tous ensemble in de bioscoop

Tous ensemble draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Tous ensemble.

Tous ensemble streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Tous ensemble te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Tous ensemble een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Tous ensemble zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Tous ensemble torrent

Op zoek naar een torrent van Tous ensemble? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Tous ensemble zonder zorgen.

Tous ensemble downloaden

Als Tous ensemble binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Tous ensemble trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Tous ensemble de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.