Tous ensemble
%
67

Tous ensemble

Nu kijken

Kijk Tous ensemble

Moeite met waar je nou Tous ensemble moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Tous ensemble

Samenvatting

Vijf oude vrienden met zeer verschillende karakters besluiten bij elkaar te gaan wonen, omdat ze niet willen eindigen in een bejaardentehuis.

Regisseur en acteurs

 • Stéphane Robelin portrait

  Stéphane Robelin

  Director

 • Guy Bedos portait

  Guy Bedos

  Jean

 • Daniel Brühl portait

  Daniel Brühl

  Dirk

 • Geraldine Chaplin portait

  Geraldine Chaplin

  Annie

 • Jane Fonda portait

  Jane Fonda

  Jeanne

 • Claude Rich portait

  Claude Rich

  Claude

 • Pierre Richard portait

  Pierre Richard

  Albert

 • Bernard Malaka portrait

  Bernard Malaka

  Bernard

Tous ensemble

Wil je Tous ensemble kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2011 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Tous ensemble streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Tous ensemble niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Tous ensemble zelfs gratis bekijken.

Tous ensemble downloaden

Wil je Tous ensemble ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Tous ensemble overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Tous ensemble torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Tous ensemble is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Tous ensemble trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Tous ensemble de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.