Tous ensemble
%
67

Tous ensemble

Nu kijken

Kijk Tous ensemble

Moeite met waar je nou Tous ensemble moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Tous ensemble

Samenvatting

Vijf oude vrienden met zeer verschillende karakters besluiten bij elkaar te gaan wonen, omdat ze niet willen eindigen in een bejaardentehuis.

Regisseur en acteurs

 • Stéphane Robelin portrait

  Stéphane Robelin

  Director

 • Guy Bedos portait

  Guy Bedos

  Jean

 • Daniel Brühl portait

  Daniel Brühl

  Dirk

 • Geraldine Chaplin portait

  Geraldine Chaplin

  Annie

 • Jane Fonda portait

  Jane Fonda

  Jeanne

 • Claude Rich portait

  Claude Rich

  Claude

 • Pierre Richard portait

  Pierre Richard

  Albert

 • Bernard Malaka portrait

  Bernard Malaka

  Bernard

Tous ensemble

Tous ensemble streamen

Tous ensemble streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Tous ensemble downloaden

Zin om Tous ensemble te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Tous ensemble te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Tous ensemble torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Tous ensemble makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Tous ensemble trailer

Wil je er zeker van zijn dat Tous ensemble jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.