All you need is love

All you need is love

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk All you need is love

Moeite met waar je nou All you need is love moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor All you need is love

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

Maarten ter Horst, de presentator van het populaire TV-programma All You Need Is Love, verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Hij stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav en assistent Japie zoeken wanhopig naar een nieuwe host... Ondertussen bereidt ook de rest van Nederland zich voor op kerstavond en wordt de redactie hoopvol aangeschreven. Lukt het hen om zonder Dr. Love gebroken harten te lijmen en alle geliefden te herenigen?

Regisseur en acteurs

 • Will Koopman portrait

  Will Koopman

  Director

 • Fedja van Huêt portrait

  Fedja van Huêt

  Actor

 • Bracha van Doesburgh portrait

  Bracha van Doesburgh

  Actor

 • Waldemar Torenstra portrait

  Waldemar Torenstra

  Actor

 • Anniek Pheifer portrait

  Anniek Pheifer

  Actor

 • Rop Verheijen portrait

  Rop Verheijen

  Actor

 • Peter Paul Muller portrait

  Peter Paul Muller

  Actor

 • Annet Malherbe portrait

  Annet Malherbe

  Actor

 • Trudy Labij portrait

  Trudy Labij

  Actor

 • Ilias Addab portrait

  Ilias Addab

  Actor

 • Yannick Jozefzoon portrait

  Yannick Jozefzoon

  Actor

 • Frank Lammers portrait

  Frank Lammers

  Actor

 • Diederik Ebbinge portrait

  Diederik Ebbinge

  Actor

Trailers

All you need is love

Benieuwd naar All you need is love? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als All you need is love kunt bekijken.

All you need is love streamen

Wil je All you need is love streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je All you need is love gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

All you need is love downloaden

movies als All you need is love kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar All you need is love. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van All you need is love. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

All you need is love torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om All you need is love te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

All you need is love trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of All you need is love je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!