All you need is love

All you need is love

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk All you need is love

Moeite met waar je nou All you need is love moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor All you need is love

Samenvatting

Maarten ter Horst, de presentator van het populaire TV-programma All You Need Is Love, verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Hij stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav en assistent Japie zoeken wanhopig naar een nieuwe host... Ondertussen bereidt ook de rest van Nederland zich voor op kerstavond en wordt de redactie hoopvol aangeschreven. Lukt het hen om zonder Dr. Love gebroken harten te lijmen en alle geliefden te herenigen?

Regisseur en acteurs

 • Will Koopman portrait

  Will Koopman

  Director

 • Fedja van Huêt portrait

  Fedja van Huêt

  Actor

 • Bracha van Doesburgh portrait

  Bracha van Doesburgh

  Actor

 • Waldemar Torenstra portrait

  Waldemar Torenstra

  Actor

 • Anniek Pheifer portrait

  Anniek Pheifer

  Actor

 • Rop Verheijen portrait

  Rop Verheijen

  Actor

 • Peter Paul Muller portrait

  Peter Paul Muller

  Actor

 • Annet Malherbe portrait

  Annet Malherbe

  Actor

 • Trudy Labij portrait

  Trudy Labij

  Actor

 • Ilias Addab portrait

  Ilias Addab

  Actor

 • Yannick Jozefzoon portrait

  Yannick Jozefzoon

  Actor

 • Frank Lammers portrait

  Frank Lammers

  Actor

 • Diederik Ebbinge portrait

  Diederik Ebbinge

  Actor

Trailers

All you need is love

Benieuwd naar All you need is love? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar All you need is love draait.

All you need is love in de bioscoop

All you need is love draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor All you need is love.

All you need is love streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra All you need is love te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat All you need is love een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je All you need is love zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

All you need is love torrent

Op zoek naar een torrent van All you need is love? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je All you need is love zonder zorgen.

All you need is love downloaden

Als All you need is love binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

All you need is love trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of All you need is love de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.