Yesterday

Yesterday

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Yesterday

Moeite met waar je nou Yesterday moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Yesterday

Bekijk nog 144 bronnen

Weten in welke bioscopen Yesterday draait?

Samenvatting

Wat als The Beatles nooit hadden bestaan en jij de enige persoon bent die hun nummers kent? Dit overkomt Jack (Himesh Patel) in de nieuwe film van regisseur Danny Boyle (Slumdog Millionaire, Trainspotting, Steve Jobs) en scenarioschrijver Richard Curtis (Love Actually, Notting Hill). Verder met o.a. Lily James, Kate McKinnon en Ed Sheeran.

Regisseur en acteurs

 • Danny Boyle portait

  Danny Boyle

  Director

 • Lily James portait

  Lily James

  Actor

 • Ed Sheeran portait

  Ed Sheeran

  Actor

 • Kate McKinnon portait

  Kate McKinnon

  Actor

 • Himesh Patel portait

  Himesh Patel

  Actor

Trailers

Yesterday

Benieuwd naar Yesterday? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Yesterday draait.

Yesterday in de bioscoop

Yesterday draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Yesterday.

Yesterday streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Yesterday te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Yesterday een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Yesterday zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Yesterday torrent

Op zoek naar een torrent van Yesterday? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Yesterday zonder zorgen.

Yesterday downloaden

Als Yesterday binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Yesterday trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Yesterday de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.