All You Need is Me
%
74

All You Need is Me

Bekijk de trailer

Kijk All You Need is Me

Moeite met waar je nou All You Need is Me moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De documentaire All You Need is Me vertelt het levensverhaal van de Nederlandse kunstenaar Aad Donker. De gewaardeerde en talentvolle kunstenaar Aad Donker maakt begin jaren ‘90 naam als aanstormend kunstenaar, samen met zijn schilderende broers Gijs en Justus. Als onderdeel van het After Nature-collectief krijgen de gebroeders Donker snel voet aan de grond in New York. Als Gijs en Justus terug gaan naar Nederland blijft Aad achter in New York, samen met zijn grote liefde Amy. Wanneer Amy een Aad uit elkaar gaan, gaat het in razend tempo bergafwaarts met hem. Waanideeën en angsten gaan hem beheersen en hij verliest de greep op de werkelijkheid. Op 31-jarige leeftijd pleegt Aad zelfmoord. Filmmaker Wim van der Aar (De Van Waveren Tapes) neemt de kijker mee op een reis langs Leiden, Amsterdam, New York en Suriname, waarbij uniek archief-materiaal wordt afgewisseld met interviews met zijn broers, Amy en After Nature-oprichter Peter Klashorst.

Regisseur en acteurs

  • Wim van der Aar portrait

    Wim van der Aar

    Director

Trailers

All You Need is Me

Veel gehoord over All You Need is Me en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt All You Need is Me heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

All You Need is Me streamen

Wil je All You Need is Me, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je All You Need is Me zelfs gratis kijken.

All You Need is Me downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je All You Need is Me ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet All You Need is Me er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

All You Need is Me torrent

Op zoek naar een torrent van All You Need is Me? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van All You Need is Me te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

All You Need is Me trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van All You Need is Me. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.