All You Need is Me
%
74

All You Need is Me

Bekijk de trailer

Kijk All You Need is Me

Moeite met waar je nou All You Need is Me moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De documentaire All You Need is Me vertelt het levensverhaal van de Nederlandse kunstenaar Aad Donker. De gewaardeerde en talentvolle kunstenaar Aad Donker maakt begin jaren ‘90 naam als aanstormend kunstenaar, samen met zijn schilderende broers Gijs en Justus. Als onderdeel van het After Nature-collectief krijgen de gebroeders Donker snel voet aan de grond in New York. Als Gijs en Justus terug gaan naar Nederland blijft Aad achter in New York, samen met zijn grote liefde Amy. Wanneer Amy een Aad uit elkaar gaan, gaat het in razend tempo bergafwaarts met hem. Waanideeën en angsten gaan hem beheersen en hij verliest de greep op de werkelijkheid. Op 31-jarige leeftijd pleegt Aad zelfmoord. Filmmaker Wim van der Aar (De Van Waveren Tapes) neemt de kijker mee op een reis langs Leiden, Amsterdam, New York en Suriname, waarbij uniek archief-materiaal wordt afgewisseld met interviews met zijn broers, Amy en After Nature-oprichter Peter Klashorst.

Regisseur en acteurs

  • Wim van der Aar portrait

    Wim van der Aar

    Director

Trailers

All You Need is Me

Zin om All You Need is Me lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om All You Need is Me te bekijken voor je op een rijtje.

All You Need is Me downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je All You Need is Me downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van All You Need is Me. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet All You Need is Me er ook in SD heel goed uit.

All You Need is Me streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je All You Need is Me net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je All You Need is Me hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je All You Need is Me helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

All You Need is Me torrent

Denk je dat je om All You Need is Me te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

All You Need is Me trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of All You Need is Me de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.