Allan Quatermain and the Lost City of Gold
%
44

Allan Quatermain and the Lost City of Gold

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Allan Quatermain and the Lost City of Gold

Moeite met waar je nou Allan Quatermain and the Lost City of Gold moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Allan Quatermain and the Lost City of Gold

Samenvatting

Allan Quatermain en Jesse Huston staan op het punt vanuit Afrika terug te gaan naar Amerika. Dan vernemen ze dat Chamberlains broer is verdwenen nadat hij het bestaan heeft ontdekt van een fabelachtige schat in een verdwenen stad midden in de ongerepte jungle. Zijn broer vinden gaat echter niet zonder slag of stoot.

Regisseur en acteurs

 • Gary Nelson portrait

  Gary Nelson

  Director

 • Richard Chamberlain portait

  Richard Chamberlain

  Allan Quatermain

 • Sharon Stone portait

  Sharon Stone

  Jesse Huston

 • James Earl Jones portait

  James Earl Jones

  Umslopogaas

 • Henry Silva portait

  Henry Silva

  Agon

 • Robert Donner portait

  Robert Donner

  Swarma

 • Doghmi Larbi portrait

  Doghmi Larbi

  Nasta

 • Aileen Marson portrait

  Aileen Marson

  Queen Nyleptha

 • Cassandra Peterson portait

  Cassandra Peterson

  Sorais

 • Martin Rabbett portrait

  Martin Rabbett

  Robeson Quatermain

Trailers

Allan Quatermain and the Lost City of Gold

Allan Quatermain and the Lost City of Gold streamen

Allan Quatermain and the Lost City of Gold streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Allan Quatermain and the Lost City of Gold downloaden

Zin om Allan Quatermain and the Lost City of Gold te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Allan Quatermain and the Lost City of Gold te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Allan Quatermain and the Lost City of Gold torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Allan Quatermain and the Lost City of Gold makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Allan Quatermain and the Lost City of Gold trailer

Wil je er zeker van zijn dat Allan Quatermain and the Lost City of Gold jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.