Allan Quatermain and the Lost City of Gold
%
44

Allan Quatermain and the Lost City of Gold

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Allan Quatermain and the Lost City of Gold

Moeite met waar je nou Allan Quatermain and the Lost City of Gold moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Allan Quatermain and the Lost City of Gold

Samenvatting

Allan Quatermain en Jesse Huston staan op het punt vanuit Afrika terug te gaan naar Amerika. Dan vernemen ze dat Chamberlains broer is verdwenen nadat hij het bestaan heeft ontdekt van een fabelachtige schat in een verdwenen stad midden in de ongerepte jungle. Zijn broer vinden gaat echter niet zonder slag of stoot.

Regisseur en acteurs

 • Gary Nelson portrait

  Gary Nelson

  Director

 • Richard Chamberlain portait

  Richard Chamberlain

  Allan Quatermain

 • Sharon Stone portait

  Sharon Stone

  Jesse Huston

 • James Earl Jones portait

  James Earl Jones

  Umslopogaas

 • Henry Silva portait

  Henry Silva

  Agon

 • Robert Donner portait

  Robert Donner

  Swarma

 • Doghmi Larbi portrait

  Doghmi Larbi

  Nasta

 • Aileen Marson portrait

  Aileen Marson

  Queen Nyleptha

 • Cassandra Peterson portait

  Cassandra Peterson

  Sorais

 • Martin Rabbett portrait

  Martin Rabbett

  Robeson Quatermain

Trailers

Allan Quatermain and the Lost City of Gold

Wil je Allan Quatermain and the Lost City of Gold kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1986 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Allan Quatermain and the Lost City of Gold streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Allan Quatermain and the Lost City of Gold niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Allan Quatermain and the Lost City of Gold zelfs gratis bekijken.

Allan Quatermain and the Lost City of Gold downloaden

Wil je Allan Quatermain and the Lost City of Gold ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Allan Quatermain and the Lost City of Gold overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Allan Quatermain and the Lost City of Gold torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Allan Quatermain and the Lost City of Gold is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Allan Quatermain and the Lost City of Gold trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Allan Quatermain and the Lost City of Gold de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.