Allan Quatermain and the Lost City of Gold
%
44

Allan Quatermain and the Lost City of Gold

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Allan Quatermain and the Lost City of Gold

Moeite met waar je nou Allan Quatermain and the Lost City of Gold moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Allan Quatermain and the Lost City of Gold

Samenvatting

Allan Quatermain en Jesse Huston staan op het punt vanuit Afrika terug te keren naar Amerika. Maar dan vernemen ze dat Jesses broer Robeson spoorloos verdwenen is tijdens zijn zoektocht naar een blanke stam. Allan en Jesse gaan op zoek naar Robeson en ontdekken zo de verloren Gouden Stad. Deze is in handen van de gevaarlijke Agon, die er zijn legioenen van blanke slaven laat zoeken naar goud. Is de avontuurlijke broer van Allan hier aan zijn einde gekomen?

Regisseur en acteurs

 • Gary Nelson portrait

  Gary Nelson

  Director

 • Richard Chamberlain portait

  Richard Chamberlain

  Allan Quatermain

 • Sharon Stone portait

  Sharon Stone

  Jesse Huston

 • James Earl Jones portait

  James Earl Jones

  Umslopogaas

 • Henry Silva portait

  Henry Silva

  Agon

 • Robert Donner portait

  Robert Donner

  Swarma

 • Doghmi Larbi portrait

  Doghmi Larbi

  Nasta

 • Aileen Marson portrait

  Aileen Marson

  Queen Nyleptha

 • Cassandra Peterson portait

  Cassandra Peterson

  Sorais

 • Martin Rabbett portrait

  Martin Rabbett

  Robeson Quatermain

Trailers

Allan Quatermain and the Lost City of Gold

Zin om Allan Quatermain and the Lost City of Gold lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Allan Quatermain and the Lost City of Gold te bekijken voor je op een rijtje.

Allan Quatermain and the Lost City of Gold downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Allan Quatermain and the Lost City of Gold downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Allan Quatermain and the Lost City of Gold. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Allan Quatermain and the Lost City of Gold er ook in SD heel goed uit.

Allan Quatermain and the Lost City of Gold streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Allan Quatermain and the Lost City of Gold net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Allan Quatermain and the Lost City of Gold hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Allan Quatermain and the Lost City of Gold helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Allan Quatermain and the Lost City of Gold torrent

Denk je dat je om Allan Quatermain and the Lost City of Gold te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Allan Quatermain and the Lost City of Gold trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Allan Quatermain and the Lost City of Gold de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.