Allan Quatermain and the Lost City of Gold
%
44

Allan Quatermain and the Lost City of Gold

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Allan Quatermain and the Lost City of Gold

Moeite met waar je nou Allan Quatermain and the Lost City of Gold moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Allan Quatermain and the Lost City of Gold

Samenvatting

Allan Quatermain en Jesse Huston staan op het punt vanuit Afrika terug te gaan naar Amerika. Dan vernemen ze dat Chamberlains broer is verdwenen nadat hij het bestaan heeft ontdekt van een fabelachtige schat in een verdwenen stad midden in de ongerepte jungle. Zijn broer vinden gaat echter niet zonder slag of stoot.

Regisseur en acteurs

 • Gary Nelson portrait

  Gary Nelson

  Director

 • Richard Chamberlain portait

  Richard Chamberlain

  Allan Quatermain

 • Sharon Stone portait

  Sharon Stone

  Jesse Huston

 • James Earl Jones portait

  James Earl Jones

  Umslopogaas

 • Henry Silva portait

  Henry Silva

  Agon

 • Robert Donner portait

  Robert Donner

  Swarma

 • Doghmi Larbi portrait

  Doghmi Larbi

  Nasta

 • Aileen Marson portrait

  Aileen Marson

  Queen Nyleptha

 • Cassandra Peterson portait

  Cassandra Peterson

  Sorais

 • Martin Rabbett portrait

  Martin Rabbett

  Robeson Quatermain

Trailers

Allan Quatermain and the Lost City of Gold

Veel gehoord over Allan Quatermain and the Lost City of Gold en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Allan Quatermain and the Lost City of Gold heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Allan Quatermain and the Lost City of Gold streamen

Wil je Allan Quatermain and the Lost City of Gold, de movie met Richard Chamberlain, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Allan Quatermain and the Lost City of Gold zelfs gratis kijken.

Allan Quatermain and the Lost City of Gold downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Allan Quatermain and the Lost City of Gold ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Allan Quatermain and the Lost City of Gold er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Allan Quatermain and the Lost City of Gold torrent

Op zoek naar een torrent van Allan Quatermain and the Lost City of Gold? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Allan Quatermain and the Lost City of Gold te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Allan Quatermain and the Lost City of Gold trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Allan Quatermain and the Lost City of Gold. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.