Allan Quatermain and the Lost City of Gold
%
44

Allan Quatermain and the Lost City of Gold

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Allan Quatermain and the Lost City of Gold

Moeite met waar je nou Allan Quatermain and the Lost City of Gold moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Allan Quatermain and the Lost City of Gold

Samenvatting

Allan Quatermain en Jesse Huston staan op het punt vanuit Afrika terug te keren naar Amerika. Maar dan vernemen ze dat Jesses broer Robeson spoorloos verdwenen is tijdens zijn zoektocht naar een blanke stam. Allan en Jesse gaan op zoek naar Robeson en ontdekken zo de verloren Gouden Stad. Deze is in handen van de gevaarlijke Agon, die er zijn legioenen van blanke slaven laat zoeken naar goud. Is de avontuurlijke broer van Allan hier aan zijn einde gekomen?

Regisseur en acteurs

 • Gary Nelson portrait

  Gary Nelson

  Director

 • Richard Chamberlain portait

  Richard Chamberlain

  Allan Quatermain

 • Sharon Stone portait

  Sharon Stone

  Jesse Huston

 • James Earl Jones portait

  James Earl Jones

  Umslopogaas

 • Henry Silva portait

  Henry Silva

  Agon

 • Robert Donner portait

  Robert Donner

  Swarma

 • Doghmi Larbi portrait

  Doghmi Larbi

  Nasta

 • Aileen Marson portrait

  Aileen Marson

  Queen Nyleptha

 • Cassandra Peterson portait

  Cassandra Peterson

  Sorais

 • Martin Rabbett portrait

  Martin Rabbett

  Robeson Quatermain

Trailers

Allan Quatermain and the Lost City of Gold

Benieuwd naar Allan Quatermain and the Lost City of Gold? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Allan Quatermain and the Lost City of Gold kunt bekijken.

Allan Quatermain and the Lost City of Gold streamen

Wil je Allan Quatermain and the Lost City of Gold streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Allan Quatermain and the Lost City of Gold gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Allan Quatermain and the Lost City of Gold downloaden

movies als Allan Quatermain and the Lost City of Gold kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Allan Quatermain and the Lost City of Gold. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Allan Quatermain and the Lost City of Gold. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Allan Quatermain and the Lost City of Gold torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Allan Quatermain and the Lost City of Gold te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Allan Quatermain and the Lost City of Gold trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Allan Quatermain and the Lost City of Gold je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!