Alle Macht den Kindern
%
50

Alle Macht den Kindern

Nu kijken

Kijk Alle Macht den Kindern

Moeite met waar je nou Alle Macht den Kindern moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alle Macht den Kindern

Bekijk nog 6 bronnen

Samenvatting

Na een hevige ruzie met haar ouders, dreigt de 14 jarige emilie het huis te verlaten. Om haar te weerhouden stelt haar vader een heel bijzonder experiment voor. De kinderen krijgen voor een maand de controle over het huishoudbudget en mogen zij beslissen wat er gaat gebeuren.

Regisseur en acteurs

 • Carlo Rola portrait

  Carlo Rola

  Director

 • Hannes Jaenicke portait

  Hannes Jaenicke

  Mattes Wiebeck

 • Rebecca Immanuel portait

  Rebecca Immanuel

  Hannah Wiebeck

 • Walter Kreye portait

  Walter Kreye

  Lukas Wiebeck

 • Dennenesch Zoudé portait

  Dennenesch Zoudé

  Sophia

 • Martin Kluge portrait

  Martin Kluge

  Ben

Alle Macht den Kindern

Zin om Alle Macht den Kindern lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De familie-/kinderfilm movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Alle Macht den Kindern te bekijken voor je op een rijtje.

Alle Macht den Kindern downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Alle Macht den Kindern downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Alle Macht den Kindern. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Alle Macht den Kindern er ook in SD heel goed uit.

Alle Macht den Kindern streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Alle Macht den Kindern net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Alle Macht den Kindern hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Alle Macht den Kindern helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Alle Macht den Kindern torrent

Denk je dat je om Alle Macht den Kindern te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Alle Macht den Kindern trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Alle Macht den Kindern de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.