Alle Macht den Kindern
%
50

Alle Macht den Kindern

Nu kijken

Kijk Alle Macht den Kindern

Moeite met waar je nou Alle Macht den Kindern moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alle Macht den Kindern

Bekijk nog 5 bronnen

Samenvatting

Na een hevige ruzie met haar ouders, dreigt de 14 jarige emilie het huis te verlaten. Om haar te weerhouden stelt haar vader een heel bijzonder experiment voor. De kinderen krijgen voor een maand de controle over het huishoudbudget en mogen zij beslissen wat er gaat gebeuren.

Regisseur en acteurs

 • Carlo Rola portait

  Carlo Rola

  Director

 • Hannes Jaenicke portait

  Hannes Jaenicke

  Mattes Wiebeck

 • Rebecca Immanuel portait

  Rebecca Immanuel

  Hannah Wiebeck

 • Walter Kreye portait

  Walter Kreye

  Lukas Wiebeck

 • Dennenesch Zoudé portait

  Dennenesch Zoudé

  Sophia

 • Martin Kluge portait

  Martin Kluge

  Ben

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Alle Macht den Kindern

Op zoek naar Alle Macht den Kindern? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Alle Macht den Kindern streamen

Het streamen van movies als Alle Macht den Kindern heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Alle Macht den Kindern waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Alle Macht den Kindern dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Alle Macht den Kindern downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Alle Macht den Kindern te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Alle Macht den Kindern torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Alle Macht den Kindern trailer

Weet je nog niet zeker of Alle Macht den Kindern jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.