Alle Macht den Kindern
%
50

Alle Macht den Kindern

Nu kijken

Kijk Alle Macht den Kindern

Moeite met waar je nou Alle Macht den Kindern moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alle Macht den Kindern

Samenvatting

Na een hevige ruzie met haar ouders, dreigt de 14 jarige emilie het huis te verlaten. Om haar te weerhouden stelt haar vader een heel bijzonder experiment voor. De kinderen krijgen voor een maand de controle over het huishoudbudget en mogen zij beslissen wat er gaat gebeuren.

Regisseur en acteurs

 • Carlo Rola portrait

  Carlo Rola

  Director

 • Hannes Jaenicke portait

  Hannes Jaenicke

  Mattes Wiebeck

 • Rebecca Immanuel portait

  Rebecca Immanuel

  Hannah Wiebeck

 • Walter Kreye portait

  Walter Kreye

  Lukas Wiebeck

 • Dennenesch Zoudé portait

  Dennenesch Zoudé

  Sophia

 • Martin Kluge portrait

  Martin Kluge

  Ben

Alle Macht den Kindern

Benieuwd naar Alle Macht den Kindern? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Alle Macht den Kindern kunt bekijken.

Alle Macht den Kindern streamen

Wil je Alle Macht den Kindern streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Alle Macht den Kindern gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Alle Macht den Kindern downloaden

movies als Alle Macht den Kindern kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Alle Macht den Kindern. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Alle Macht den Kindern. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Alle Macht den Kindern torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Alle Macht den Kindern te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Alle Macht den Kindern trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Alle Macht den Kindern je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!