Alle Macht den Kindern
%
50

Alle Macht den Kindern

Nu kijken

Kijk Alle Macht den Kindern

Moeite met waar je nou Alle Macht den Kindern moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alle Macht den Kindern

Samenvatting

Na een hevige ruzie met haar ouders, dreigt de 14 jarige emilie het huis te verlaten. Om haar te weerhouden stelt haar vader een heel bijzonder experiment voor. De kinderen krijgen voor een maand de controle over het huishoudbudget en mogen zij beslissen wat er gaat gebeuren.

Regisseur en acteurs

 • Carlo Rola portrait

  Carlo Rola

  Director

 • Hannes Jaenicke portait

  Hannes Jaenicke

  Mattes Wiebeck

 • Rebecca Immanuel portait

  Rebecca Immanuel

  Hannah Wiebeck

 • Walter Kreye portait

  Walter Kreye

  Lukas Wiebeck

 • Dennenesch Zoudé portait

  Dennenesch Zoudé

  Sophia

 • Martin Kluge portrait

  Martin Kluge

  Ben

Alle Macht den Kindern

Wil je Alle Macht den Kindern kijken? De movie van Carlo Rola uit 2013 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Alle Macht den Kindern op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Alle Macht den Kindern met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Alle Macht den Kindern downloaden

Het downloaden van Alle Macht den Kindern is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Alle Macht den Kindern ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Alle Macht den Kindern streamen

Het streamen van Alle Macht den Kindern heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Alle Macht den Kindern online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Alle Macht den Kindern kijkt. Ideaal!

Alle Macht den Kindern torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Alle Macht den Kindern. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Alle Macht den Kindern trailer

Bekijk eerst even de trailer van Alle Macht den Kindern voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.