Alle Macht den Kindern
%
50

Alle Macht den Kindern

Nu kijken

Kijk Alle Macht den Kindern

Moeite met waar je nou Alle Macht den Kindern moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alle Macht den Kindern

Samenvatting

Na een hevige ruzie met haar ouders, dreigt de 14 jarige emilie het huis te verlaten. Om haar te weerhouden stelt haar vader een heel bijzonder experiment voor. De kinderen krijgen voor een maand de controle over het huishoudbudget en mogen zij beslissen wat er gaat gebeuren.

Regisseur en acteurs

 • Carlo Rola portrait

  Carlo Rola

  Director

 • Hannes Jaenicke portait

  Hannes Jaenicke

  Mattes Wiebeck

 • Rebecca Immanuel portait

  Rebecca Immanuel

  Hannah Wiebeck

 • Walter Kreye portait

  Walter Kreye

  Lukas Wiebeck

 • Dennenesch Zoudé portait

  Dennenesch Zoudé

  Sophia

 • Martin Kluge portrait

  Martin Kluge

  Ben

Alle Macht den Kindern

Wil je Alle Macht den Kindern kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2013 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Alle Macht den Kindern streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Alle Macht den Kindern niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Alle Macht den Kindern zelfs gratis bekijken.

Alle Macht den Kindern downloaden

Wil je Alle Macht den Kindern ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Alle Macht den Kindern overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Alle Macht den Kindern torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Alle Macht den Kindern is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Alle Macht den Kindern trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Alle Macht den Kindern de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.