Alle Tijd
%
67

Alle Tijd

Nu kijken

Kijk Alle Tijd

Moeite met waar je nou Alle Tijd moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alle Tijd

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Maarten en Molly hebben een hele bijzondere band met elkaar. Sinds het overlijden van hun ouders is Maarten verantwoordelijk voor de opvoeding van zijn kleine zusje. Als Molly plotseling aankondigt dat ze gaat samenwonen, wordt hij geconfronteerd met het zogenaamde 'lege-nest syndroom'. Zowel Maarten als Molly hebben de grootste moeite om te wennen aan hun nieuwe levensfase en raken steeds verder van elkaar verwijderd. Maar dan slaat het noodlot toe en wordt Molly ziek. Ze worden gedwongen om rigoureuze keuzes te maken.

Regisseur en acteurs

 • Job Gosschalk portait

  Job Gosschalk

  Director

 • Paul de Leeuw portait

  Paul de Leeuw

  Maarten van de Kamp

 • Karina Smulders portrait

  Karina Smulders

  Molly van de Kamp

 • Lineke Rijxman portrait

  Lineke Rijxman

  Reina

 • Teun Luijkx portait

  Teun Luijkx

  Teun

 • Christopher Parren portait

  Christopher Parren

  Melvin

 • Alwin Pulinckx portait

  Alwin Pulinckx

  Arthur

 • Ellen Parren portrait

  Ellen Parren

  Touba

 • Nadine van Asbeck portait

  Nadine van Asbeck

  Debbie

Alle Tijd

Veel gehoord over Alle Tijd en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Alle Tijd heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Alle Tijd streamen

Wil je Alle Tijd, de movie met Paul de Leeuw, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Alle Tijd zelfs gratis kijken.

Alle Tijd downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Alle Tijd ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Alle Tijd er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Alle Tijd torrent

Op zoek naar een torrent van Alle Tijd? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Alle Tijd te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Alle Tijd trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Alle Tijd. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.