Alle Tijd
%
67

Alle Tijd

Nu kijken

Kijk Alle Tijd

Moeite met waar je nou Alle Tijd moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alle Tijd

Bekijk nog 7 bronnen

Samenvatting

Maarten en Molly hebben een hele bijzondere band met elkaar. Sinds het overlijden van hun ouders is Maarten verantwoordelijk voor de opvoeding van zijn kleine zusje. Als Molly plotseling aankondigt dat ze gaat samenwonen, wordt hij geconfronteerd met het zogenaamde 'lege-nest syndroom'. Zowel Maarten als Molly hebben de grootste moeite om te wennen aan hun nieuwe levensfase en raken steeds verder van elkaar verwijderd. Maar dan slaat het noodlot toe en wordt Molly ziek. Ze worden gedwongen om rigoureuze keuzes te maken.

Regisseur en acteurs

 • Job Gosschalk portait

  Job Gosschalk

  Director

 • Paul de Leeuw portait

  Paul de Leeuw

  Maarten van de Kamp

 • Karina Smulders portrait

  Karina Smulders

  Molly van de Kamp

 • Lineke Rijxman portrait

  Lineke Rijxman

  Reina

 • Teun Luijkx portait

  Teun Luijkx

  Teun

 • Christopher Parren portait

  Christopher Parren

  Melvin

 • Alwin Pulinckx portait

  Alwin Pulinckx

  Arthur

 • Ellen Parren portrait

  Ellen Parren

  Touba

 • Nadine van Asbeck portait

  Nadine van Asbeck

  Debbie

Alle Tijd

Zin om Alle Tijd lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Alle Tijd te bekijken voor je op een rijtje.

Alle Tijd downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Alle Tijd downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Alle Tijd. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Alle Tijd er ook in SD heel goed uit.

Alle Tijd streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Alle Tijd net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Alle Tijd hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Alle Tijd helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Alle Tijd torrent

Denk je dat je om Alle Tijd te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Alle Tijd trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Alle Tijd de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.