Alle Tijd
%
67

Alle Tijd

Nu kijken

Kijk Alle Tijd

Moeite met waar je nou Alle Tijd moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alle Tijd

Bekijk nog 7 bronnen

Samenvatting

Maarten en Molly hebben een hele bijzondere band met elkaar. Sinds het overlijden van hun ouders is Maarten verantwoordelijk voor de opvoeding van zijn kleine zusje. Als Molly plotseling aankondigt dat ze gaat samenwonen, wordt hij geconfronteerd met het zogenaamde 'lege-nest syndroom'. Zowel Maarten als Molly hebben de grootste moeite om te wennen aan hun nieuwe levensfase en raken steeds verder van elkaar verwijderd. Maar dan slaat het noodlot toe en wordt Molly ziek. Ze worden gedwongen om rigoureuze keuzes te maken.

Regisseur en acteurs

 • Job Gosschalk portait

  Job Gosschalk

  Director

 • Paul de Leeuw portait

  Paul de Leeuw

  Maarten van de Kamp

 • Karina Smulders portrait

  Karina Smulders

  Molly van de Kamp

 • Lineke Rijxman portrait

  Lineke Rijxman

  Reina

 • Teun Luijkx portait

  Teun Luijkx

  Teun

 • Christopher Parren portait

  Christopher Parren

  Melvin

 • Alwin Pulinckx portait

  Alwin Pulinckx

  Arthur

 • Ellen Parren portrait

  Ellen Parren

  Touba

 • Nadine van Asbeck portait

  Nadine van Asbeck

  Debbie

Alle Tijd

Alle Tijd streamen

Alle Tijd streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Alle Tijd downloaden

Zin om Alle Tijd te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Alle Tijd te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Alle Tijd torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Alle Tijd makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Alle Tijd trailer

Wil je er zeker van zijn dat Alle Tijd jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.