Alle Tijd
%
67

Alle Tijd

Nu kijken

Kijk Alle Tijd

Moeite met waar je nou Alle Tijd moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alle Tijd

Samenvatting

Maarten en Molly hebben een hele bijzondere band met elkaar. Sinds het overlijden van hun ouders is Maarten verantwoordelijk voor de opvoeding van zijn kleine zusje. Als Molly plotseling aankondigt dat ze gaat samenwonen, wordt hij geconfronteerd met het zogenaamde 'lege-nest syndroom'. Zowel Maarten als Molly hebben de grootste moeite om te wennen aan hun nieuwe levensfase en raken steeds verder van elkaar verwijderd. Maar dan slaat het noodlot toe en wordt Molly ziek. Ze worden gedwongen om rigoureuze keuzes te maken.

Regisseur en acteurs

 • Job Gosschalk portait

  Job Gosschalk

  Director

 • Paul de Leeuw portait

  Paul de Leeuw

  Maarten van de Kamp

 • Karina Smulders portrait

  Karina Smulders

  Molly van de Kamp

 • Lineke Rijxman portrait

  Lineke Rijxman

  Reina

 • Teun Luijkx portait

  Teun Luijkx

  Teun

 • Christopher Parren portait

  Christopher Parren

  Melvin

 • Alwin Pulinckx portait

  Alwin Pulinckx

  Arthur

 • Ellen Parren portrait

  Ellen Parren

  Touba

 • Nadine van Asbeck portait

  Nadine van Asbeck

  Debbie

Alle Tijd

Op zoek naar Alle Tijd? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Alle Tijd streamen

Het streamen van movies als Alle Tijd heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Alle Tijd waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Alle Tijd dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Alle Tijd downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Alle Tijd te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Alle Tijd torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Alle Tijd trailer

Weet je nog niet zeker of Alle Tijd jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.