Alle Tijd
%
67

Alle Tijd

Nu kijken

Kijk Alle Tijd

Moeite met waar je nou Alle Tijd moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alle Tijd

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Maarten en Molly hebben een hele bijzondere band met elkaar. Sinds het overlijden van hun ouders is Maarten verantwoordelijk voor de opvoeding van zijn kleine zusje. Als Molly plotseling aankondigt dat ze gaat samenwonen, wordt hij geconfronteerd met het zogenaamde 'lege-nest syndroom'. Zowel Maarten als Molly hebben de grootste moeite om te wennen aan hun nieuwe levensfase en raken steeds verder van elkaar verwijderd. Maar dan slaat het noodlot toe en wordt Molly ziek. Ze worden gedwongen om rigoureuze keuzes te maken.

Regisseur en acteurs

 • Job Gosschalk portait

  Job Gosschalk

  Director

 • Paul de Leeuw portait

  Paul de Leeuw

  Maarten van de Kamp

 • Karina Smulders portrait

  Karina Smulders

  Molly van de Kamp

 • Lineke Rijxman portrait

  Lineke Rijxman

  Reina

 • Teun Luijkx portait

  Teun Luijkx

  Teun

 • Christopher Parren portait

  Christopher Parren

  Melvin

 • Alwin Pulinckx portait

  Alwin Pulinckx

  Arthur

 • Ellen Parren portrait

  Ellen Parren

  Touba

 • Nadine van Asbeck portait

  Nadine van Asbeck

  Debbie

Alle Tijd

Wil je Alle Tijd kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2011 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Alle Tijd streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Alle Tijd niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Alle Tijd zelfs gratis bekijken.

Alle Tijd downloaden

Wil je Alle Tijd ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Alle Tijd overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Alle Tijd torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Alle Tijd is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Alle Tijd trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Alle Tijd de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.