Alleen Eline

Alleen Eline

Nu kijken

Kijk Alleen Eline

Moeite met waar je nou Alleen Eline moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alleen Eline

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

De nieuwe job van fysiotherapeute Eline brengt haar bij de afstandelijke zakenman Lars en zijn dochter. Deze jonge Joy heeft moeite om te herstellen na een ernstig verkeersongeval maar Eline zorgt voor hoop. Niet in de laatste plaats bij Lars.

Regisseur en acteurs

 • Hugo Van Laere portrait

  Hugo Van Laere

  Director

 • Morag Campbell portrait

  Morag Campbell

  Actor

 • Yannick De Coster portrait

  Yannick De Coster

  Actor

 • Line Pillet portrait

  Line Pillet

  Actor

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Alleen Eline

Wil je Alleen Eline kijken? De movie van Hugo Van Laere uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Alleen Eline op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Alleen Eline met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Alleen Eline downloaden

Het downloaden van Alleen Eline is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Alleen Eline ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Alleen Eline streamen

Het streamen van Alleen Eline heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Alleen Eline online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Alleen Eline kijkt. Ideaal!

Alleen Eline torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Alleen Eline. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Alleen Eline trailer

Bekijk eerst even de trailer van Alleen Eline voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.