Alleen Eline

Alleen Eline

Nu kijken

Kijk Alleen Eline

Moeite met waar je nou Alleen Eline moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alleen Eline

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

De nieuwe job van fysiotherapeute Eline brengt haar bij de afstandelijke zakenman Lars en zijn dochter. Deze jonge Joy heeft moeite om te herstellen na een ernstig verkeersongeval maar Eline zorgt voor hoop. Niet in de laatste plaats bij Lars.

Regisseur en acteurs

 • Hugo Van Laere portrait

  Hugo Van Laere

  Director

 • Morag Campbell portrait

  Morag Campbell

  Actor

 • Yannick De Coster portrait

  Yannick De Coster

  Actor

 • Line Pillet portrait

  Line Pillet

  Actor

Alleen Eline

Alleen Eline streamen

Alleen Eline streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Alleen Eline downloaden

Zin om Alleen Eline te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Alleen Eline te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Alleen Eline torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Alleen Eline makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Alleen Eline trailer

Wil je er zeker van zijn dat Alleen Eline jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.